Минфин - Курсы валют Украины

Когда банк ничего не знает

varaless 23 марта 2020, 10:38
На митниці потрібно було зробити доплату, звичайно я це зробив через Ощадбанк, і ось результат, я на митниці 4-й день, а грошей по сей час немає, а на гарячій лінії і у відділенні не знають де ці гроші і коли будуть.
Ощадбанк
23 марта 2020, 15:45
Добрий день.
Звертаємо вашу увагу, що успішне проведення операції та зарахування коштів на рахунок отримувача відбувається від 2 годин до 3-х робочих днів. У випадку, якщо кошти не надійдуть отримувачу, ви можете звернутися до відділення банку та написати заяву-претензію на проведення службового розслідування по спірній операції.
Полезный комментарий
OkeyDoki 23 марта 2020, 10:46
Во-первых если вы делали оплату через Ощад 24/7 то 1) проверьте реквизиты чтобы не было ошибки (я понимаю что банально ну бывают что люди и этого пункта не придерживаються 2) если вы платили после 15:00 и в пятницу то деньги поступят на следующий рабочий день тоесть аж в понедельник в течении рабочего дня.

OkeyDoki
OkeyDoki