Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Банк ненадійний на 100% в період криз

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Проблема решена
zxccx 19 марта 2020, 12:29
Отделение по адресу: Луцк, ул. Б. Хмельницкого, 3-А
23.03.2020 закінчується мій депозит в доларах у центральному відділенні Ощадбанку в Луцьку. Зателефонував в банк, щоб попередньо замовити видачу грошей. В банку повідомили, що гроші мені не видадуть, бо криза, і вони лежатимуть на картковому рахунку поки минеться криза. Ось так банк повертає гроші при кожній кризі, які в нашій країні періодично повторюються. Тобто в банку нема грошей. Криза мине, а от чи можна довіряти такому державному банку далі, де ніколи не готові до кризи і не цінують своїх клієнтів?! Можна подумати, що зараз остання криза в державі. Робіть висновки про банк.
Ощадбанк
Ответ банка
19 марта 2020, 12:49
Доброго дня!
Перепрошуємо за незручності. Хочемо зауважити, що нестача валюти пов'язана з тим, що припинено авіа-сполучення з країнами, де можливо замовити валюту. У разі, якщо на момент закінчення депозиту у відділенні не буде валюти, як альтернативний варіант, вони будуть зараховані на ваш рахунок з можливістю подальшого зняття. Сподіваємося на Ваше розуміння. Наразі намагаємось вирішити дане питання.

Комментарии - 7

+
+15
vadymbanker
vadymbanker
19 марта 2020, 12:55
#
Очень жаль такие отзывы читать. Ощад в такие времена как сейчас и проверяется Банк на прочность, стойкость и доверие...
+
0
zxccx
zxccx
19 марта 2020, 13:09
#
Відповідь прогнозована. Ні про що. Дуже підозріла фраза «вони (гроші) будуть зараховані на ваш рахунок з можливістю подальшого зняття». Значить, в банку є випадки, коли неможливе зняття (повернення) депозиту взагалі... Добре, що проінформували. Менеджмент такого банку державі треба гнати в три перекиди і в подальшому не допускати до банківської діяльності взагалі. Це не перша і не остання криза в державі, а державні банкіри Ощадбанку наступають постійно на  ті ж самі граблі.
+
0
vadymbanker
vadymbanker
19 марта 2020, 13:11
#
Не забудьте отменить автопролонгацию по вкладу
+
0
19036256
19036256
19 марта 2020, 14:10
#
С валютой сейчас такое во всех банках, почитайте отзывы Приват банка, они тоже не выдают валюту. https://minfin.com.ua/company/privatbank/review/141710 Но в Привате, такие, как Вы в приоритете, как раз потому, что заканчивается валютный депозит.Попробуйте ещё раз заказать, мотивируя Вашим случаем.
+
0
zxccx
zxccx
19 марта 2020, 14:55
#
Приват завжди був більш-менш готовий до криз. А Ощад - це постійна ганьба в кризу. Зараз Президенту України треба робити висновки про те, хто і як готувався до криз, як їх проходить, і приймати відповідні кадрові рішення.  Як то кажуть, друзі пізнаються в біді. Інакше цей позор в Ощадбанку, який є обличчям держави, продовжуватиметься й надалі. Криза може бути в приватних банках, а в державному старому банку, який тестують на стресостійкість державні установи, кризи бути не може. В такому банку завжди мають бути напрацьовані антикризові рішешшя. Якраз зараз до цього банку і до тих, хто його тестував на надійність мають виникати питання зі сторони СБУ, Прокуратури, Антикорупційного бюро, інших компетентних органів.      
Тепер звертатись в банк щодо повернення доларових депозитів, а , можливо й гривневих, нема змісту, бо наразі там повна імпотенція.
+
0
19036256
19036256
20 марта 2020, 17:58
#
Zxccx, В НБУ назвали пять направлений антикризисных мероприятий во время карантина https://www.unn.com.ua/ru/news/1858981-v-nbu-nazvali-pyat-napryamkiv-antikrizovikh-zakhodiv-pid-chas-karantinu
+
0
OkeyDoki
OkeyDoki
21 марта 2020, 19:55
#
Это фраза шаблон. Всегда клиенту деньги падают на счет. Если не к чему придраться не нужно паниковать и искать теории заговоров там где их нет.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 
Главная / Банки Украины 🏦 / Ощадбанк 💰 / Отзывы о Ощадбанке 📝 / Банк ненадійний на 100% в період криз