Монетизація пільг
Во-первых кабинет работает. Сейчас лично зашел все быстро и без проблем. В кабинете указаны все данные и какая сумма была отправлена на каждую комунальную службу. Если вы не можете зайти в свой личный кабинет. Звоните на горячую линию ощадбанка. Дожидаетесь оператора задаете ему вопрос: «Хочу дізнатися долю своєї субсидії чи льготи» называете идентификационный код льготника или субсидианта. Оператор заходит в личный кабинет и озвучивает вам ответ на задаваемые вопросы которые могу у вас возникнут. Если что-то не получаеться не нужно нить а искать альтернативные варианты.
Курс валют в Ощадбанке
В ітозі, Ощад банк, накопичив собі сумму виплачену службою соціального захисту за 3 місяці, і жодного разу не сплатив її в комунальні служби, на запитання чому??? Працівники і працівниці розводять ручками і кажуть, софт не працює, тож виникає питання якого біса ви з нерабочим софтом полізли щось робити.
Результат; в мене на рахунку кошти є, отримати їх не можна, послуги сплатити не можна, і завдяки ощаду виникає борг по комунпослугам, нафіга ви такі взагалі потрібні??? Абсолютно брехливий заклад, з черговою спробою облапошити людей.
Висновок: банк вкрав мої пільги по УБД, зробив з мене боржника по комун послугам, і щей посилає чекати виплату після червня місяця. Походу час іти в суд.