Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Самый наглый и воровитый банк после Дельта-банка

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Sheya 24 января 2020, 23:29
Когда вы скоты начнете работать?? Але, чудо банк, вы людям нервы делаете, почему не выполняете постановы Кабинета Министров? Вам доверили средства налогоплательщиков выделеные державой для покрытия сумм по льготам, так почему же вы не выполняете свои прямые обязанности? Сегодня 24.01.20 пришло смс сообщение от Ощадбанка, нараховано пільги 0.00, почему я оформивши пільгу 21.11.19 в органах собеза Цетрального района г. Николаева, при том что лично разнес решение комиссии по всем службам города до сих пор не получаю необходимых средств в виде льготы на ЖКХ 75% как участник боевых действий? Что за скотское отношение к людям?

Комментарии - 10

+
0
ledebur
ledebur
25 января 2020, 9:26
#
Дивно, що Ви самі особисто розносили рішення ... Але то інша тема. Чи знаєте Ви, що з 1 січня Ви можете згідно постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2019 року № 1123 перейти на ГОТІВКОВУ ФОРМУ отримання Вашої пільги на банківку карту уповноваженного банку (всього їх 34: АТ «Укрексімбанк», АТ «Ощадбанк», ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК»,  ПАТ АБ «Укргазбанк», ПАТ «УКРСОЦБАНК», ПАТ «Райффайзен Банк Аваль» ....). А з травня і на Укрпошту.
Навіщо Вам ці складні відносини, тим більше із Ощадбанком. Пільгу направляють Ощаду, а той сам по підприємствах (що він робить із запізненням, і не безкоштовно), та й виникає плутанина. Отримуйте готівкою, а потім самі все сплатите. Коли будете обирати банк, через який Вам будуть перераховувати на карту гроші врахуйте які комісійні бере цей банк при видачі готівки та за те, що Ви захочете взнати баланс на карті. Так у Ощадбанку в інших банкоматах це 1%+5 грн., подивитися баланс 5 грн.  В Приватбанку усе безкоштовно.
+
+15
Арина Макеева
Арина Макеева
25 января 2020, 10:43
#
Ощадбанк проводит оплату по безналичной форме выплаты только после фактического получения денежных средств от Минсоцполитики, если банк не вовремя профинансировали то банк не обязан оплачивать коммунальные платежи в долг. В этом месяце, как многим известно, Минсоцполитики профинансировали с задержкой не только субсидиантов/льготников, но и так же социальные выплаты.
+
0
ledebur
ledebur
26 января 2020, 0:04
#
Добре, я би в це повірив якщо би, гроші на картку по готівковій монетизації у вашому банку приходять значно швидше ніж по безготівковій. І це не в різних містах, чи районах, а у сусідів.
+
+15
Арина Макеева
Арина Макеева
26 января 2020, 0:57
#
І це дійсно так, чомусь готівкова виплата завжди приходила в перших числах місяця, і так було з березня 2019, але знову ж таки, фінансування залежить не від банку, це навідь різні реєстри по готівковій та безготівкой монетизації
+
0
ledebur
ledebur
26 января 2020, 9:27
#
Можливо Ви зі своєї точки зору і праві, але врешті решт, в очах отримувача хто винний? Тим більше, що ваш банк державний. От отримувач тієї пільги чи субсидії бігає між двох державних установ і не може між ними знайти своїх грошей, бо один на одного пальцем вказує. Щоб це побачити необхідно просто просидіти біля інспектора соц. захисту годину на прийомі.
Ні, щоб SMS відправити отримувачу пільги (субсидії) із таким змістом: «Вам пільга (субсидія) затримується у зв’язку із тим Міністерство соціальної політики не перераховує на Ваш рахунок грошей» із відповідною офіційною заявою у ЗМІ. 
P.S. Може це співпадіння, але в Управлінні соц. захисту (коли я там був)  відвідувачів із неперерахуванням грошей по пільзі учасникам бойових дій та ін. війскових пенсіонерів, напевно, була більшість.
+
0
Арина Макеева
Арина Макеева
27 января 2020, 0:02
#
Подібного смс банк не може відправити без вказівки тієї ж Мінсоцполітики. Ми не можемо знати чи сьогодні, чи завтра, чи через місяць вони профінансують. Функція банку в даному питанні ну дуже проста, банк є тільки провідником, а тобто отримав кошти - перевів на оплату по тих підприємствах які прислали банку виставлені вам до сплати сумми. Не наше діло навіть уточнувати «Ну так коли ж ви пришлете кошти пільговикам?», коли пришлють тоді й оплатиться, тому банк це питання не вирішує, він тільки проводить платіж от і все
+
0
ledebur
ledebur
27 января 2020, 22:21
#
Ну, тут же банк пишете без вказівки Мінсоцполітики. (От не знаю, чи Ви тут офіційно)
Невелике запитання:
При безготівковій формі Мінсоцполітики в банк відправляє тільки данні про суму пільги (субсидії). А хто  «розбиває»  цю суму по постачальниках: банк чи Мінсоцполітики?
+
0
Арина Макеева
Арина Макеева
28 января 2020, 6:28
#
Управління праці та соціального захисту населення призначає сумму, далі Мінсоцполітики її фінансують і присилають кошти банку, а банк згідно пріорітету погашення розприділяє по підприємстам, які надали інформацію про виставлену вам до сплати сумму по своїй послузі.
+
0
ledebur
ledebur
28 января 2020, 12:19
#
Дякую! Можливо саме із-за цього «розподілу по підприємствам» субсидії та пільги по готівковій монетизаціїї приходять швидше ніж по безготівковій.
+
0
Арина Макеева
Арина Макеева
25 января 2020, 10:38
#
Добрый день, уважаемый, не нужно себя вести так агрессивно, ведь не банк вам назначает и присылает сумму льготы а Управления социальной защиты населения, если указано «льгота:0.00» то как бы банк покрыл ваши услуги, в долг что-ль ?
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 
Главная / Банки Украины 🏦 / Ощадбанк 💰 / Отзывы о Ощадбанке 📝 / Самый наглый и воровитый банк после Дельта-банка