«Ми відмовляємося вас обслуговувати»

Мені потрібно було закрити картку, на яку я отримував стипендію.
Спочатку прийшлося їхати у відділення, що знаходилося біля університету, бо інші «не могли знайти картку». Після того як я приїхав, мені сказали звернутися наступного дня, бо вже пізно.
Я прийшов наступного дня, вистояв в черзі і почув: «ми не будемо вас обслуговувати, бо не хочемо затримувати інших клієнтів». Була перша година дня.
Зате вони настоювали на тому, щоб я отримав ще одну карточку і почали впихати мені свої рекламні фразочки, про те які прекрасні послуги на мене чекають.

От вам приклад державного банку, як й усіх інших державних установ — сором, на який незрозуміло чому йдуть податки. Ви порушуєте світові правила, і отримаєте за це наслідки.
Ощадбанк
Доброго дня! Перепрошуємо за спричинені незручності. Будь ласка, напишіть нам до особистих повідомлень ваше ПІБ та контактний номер телефону. Перевіримо ситуацію за запросимо вас до відділення.

sanch ☺
sanch ☺
10 декабря 2019, 17:52
«на який незрозуміло чому йдуть податки» так он вроде прибыль приносит
theonewhoknowes
theonewhoknowes
11 декабря 2019, 0:43
Я гарячкувата людина і маю дещо особливу думку про неприватні організації і не хочу тут її обговорювати. Мені важливо, не який дохід він приносить, а що мені прийдеться витратити 3 дня на операцію, яка триває 2 години.  Якщо банк приносить прибуток акціонерам, то вони звісно молодці. Але, цей прибуток можна пояснити банально тим, що більшість державних виплат у всіх сферах проводиться саме в цьому банку, і часто людей не запитують, чи хочуть вони ним користуватися. Це не вказує на його ефективність чи зручність. Для цього є інші показники.
StarFighter27
StarFighter27
11 декабря 2019, 11:48
Вы абсолютно правы. Я как бывший банковский работник скажу, что в Ощаде часто мнение людей засовывают в одно место. Главное на сегодня - это страховки, кредиты, депозиты и еще чего-то там. И все это делается на горбах сотрудниках и на Ваших же слезах

Курс валют в Ощадбанке

Курс валют в Ощадбанке

Главная / Банки Украины 🏦 / Ощадбанк 💰 / Отзывы о Ощадбанке 📝 / «Ми відмовляємося вас обслуговувати»