Банк не виконує зобов'язання по випуску «карти киянина»
16 жовтня я замовив перевипуск «карти киянина» в зв'язку з закінченням терміну дії попередньої карти. Карту досі не зробили та на запити відповідають «проблеми з пластиком». Банк, в якому обслуговуються мільйони клієнтів, вже декілька місяців не може вирішити питання з пластиком?! Складається враження, що за цим приховується підкилимна боротьба та дискредитація керівництва. Але страждають клієнти, бо за відсутності «картки киянина» тисячі пенсіонерів не можуть скористатися соціальними пільгами, які передбачені в міському бюджеті.
21 ноября 2019, 16:54
Доброго дня! Перепрошуємо за незручності. Ситуацію щодо вашої карти перевіримо та надамо зворотний зв’язок. Напишіть, будь ласка, нам в особисті повідомлення адресу вашого обслуговуючого відділення.
Интересно как можно дискредитировать руководство отсутствием элементарного. Они что заранее не знали , что нужен пластик? А может ему меньше по кабакам меньше шляться да с друганами мошенниками сомнительные и мошеннические схемы страховок и обмана забыть и начать работать? И на кой черт нужен руководитель который получает 200 т народных! денег зарплаты и ни черта не делает кроме как ворует и гробит банк?
У него 800000 без надбавок и премий. Плюс надбавки премии. Естественно его бизнес по всей сетке это страховки. Там еже месячной миллионы.
Курс валют в Ощадбанке