Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Запит про отримання публічної інформації

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
dorosh1 13 ноября 2019, 15:27
Отделение по адресу: Днепр, пр-т Гагарина, 115
Постановою КМ України № 119 від 21.02.2017року затверджено Порядок грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення деяким категоріям осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, яким визначено умови та механізм виплати грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для сімей осіб, визначених абзацами п’ятим — восьмим пункту 1 статті 10 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», для осіб з інвалідністю I-II груп, яка настала внаслідок поранення, контузії.
Згідно п. 26 цього Порядку, — після отримання копії рішення комісії про призначення грошової компенсації заявник звертається до відділення публічного акціонерного товариства «Державний ощадний банк України» (далі — уповноважений банк) із заявою про відкриття поточного рахунка із спеціальним режимом використання (далі — спеціальний рахунок). До заяви додається копія рішення комісії про призначення грошової компенсації.
13.11.2019року при розгляді моєї справи деяками членами комісії ДМР було висловлено власну думку про можливість списання у безспірному порядку грошових коштів із вказаного спеціального рахунку у разі його відкриття- на підставі постанов державних виконавців у відкритих органом ДВС виконавчих проваджень про накладення арешту на нерухоме майно з метою виконання судових рішень у цивільних справах про стягнення боргу на користь інших осіб.
У звязку з вищенаведеним прошу надати публічну інформацію:1) Чи вправі Ваш банк застосувати процедуру арешту або безпірного списання коштів, які будуть обліковуватись на спеціальному рахунку, відкритому мною за п.26 Порядку — для придбання жилого приміщення, — у разі надходження відповідної постанови державного виконавця; 2) Чи мали місце такі випадки при виконанні Вашим банком зазначеної соціальної програми згідно постанови КМ України № 119 від 21.02.2017року.
Прошу направити відповідь у встановлений Законом термін.
13.11.2019р.
Заявник Дорошенко С.М.
Ощадбанк
Ответ банка
13 ноября 2019, 18:02
Доброго дня! Банк має право здійснювати примусове списання (стягнення) коштів із Спеціального рахунку у випадках та порядку, передбачених чинним законодавством України.

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 
Главная / Банки Украины 🏦 / Ощадбанк 💰 / Отзывы о Ощадбанке 📝 / Запит про отримання публічної інформації