Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Задержка выплаты пенсии из-за халатного отношения Ощадбанка

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Проблема решена
Semkopf 11 июля 2019, 13:34
Отделение по адресу: Одесса, ул. Базарная, 17
17.12.2014 р. під час оформлення договору на отримання пенсії на платіжну картку Ощадбанку в головному відділенні м. Одеси я не надавала копію ідентифікаційного номеру на своє ім‘я на підставі того, що маю відмітку державної налогової служби про його відсутність (на сторінці, 7 паспорту).
Проте, представник банку: Побережна П.В., не дивлячись на відсутність вищезгаданого ІНН, свідомо, все ж таки зазначила, невідомо звідки взятий нею номер!!! Таким чином причинила мені додаткові незручності у вигляді недостовірної інформації в оригіналі договору на здійснення операцій за рахунками. Така дивна ситуація мене дуже обурила, тому я була вимушена звертатися із скаргою до управляючого на згадані шкідливі та халатність дії представниці банку по відношенню до мене, як до клієнта.
06.02.2015 р. Філією — Одеське обласне управління Публічного акціонерного товариства Державний ощадний банк України (м. Одеса, вул. Базарна,17) мені була надана відповідь за N37/04 — 02/04-342/1408 із особистими вибаченнями за «помилкове зазначення» реєстраційного номеру облікової картки платників податків. Після запрошення мене до банку з отриманим, підписаним договором для внесення правильних записів, звичайно ж я з‘явилася. Мені було обіцяно виправити недостовірні дані та внести правильні записи. Проте, як виявилося 10.07.2019 року затримка виплати мені пенсії та повернення наразованої суми до Управлвння пенсійного фонду в Приморському районі відбулося тому, що, нібито неправильно вказаний номер облікової картки платника податків на ім‘я Руденко Л.В.!!!
Я вважаю дану ситуацію за відверте знущання наді мною — людиною пенсійного віку!
Прошу негайно все ж таки ВНЕСТИ ПРАВИЛЬНІ ЗАПИСИ в Договір, щоби в подальшому мне не припинялися виплати пенсії та знову не припинялися незручності по причині відвертого з алатаного відношення працівників Ошадбанку до мене, як до клієнтки!
Ощадбанк
Ответ банка
11 июля 2019, 14:27
Доброго дня!
Приносимо вибачення за надані незручності.
Для виправлення ситуації, просимо вказати ваше ПІБ та фінансовий номер телефону в особисті повідомлення.

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 
Главная / Банки Украины 🏦 / Ощадбанк 💰 / Отзывы о Ощадбанке 📝 / Задержка выплаты пенсии из-за халатного отношения Ощадбанка