Минфин - Курсы валют Украины

Установить

картку киянина не можуть перевипустити більше місяця, у касі гроші зняти також неможливо

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
dziumanenko 4 июля 2019, 21:02
Мій батько Дзюманенко В.В. відкрив картку киянина у оболонськосу відділенні ощадбанку м Києва. На цю картку почала надходити його пенсія. Він забув PIN до картки і 3 червня ми звернулись до відділення, де працівники сказали що відновити чи змінити PIN неможливо (у Приватбанку, наприклад, PIN легко змінити у privat24) і потрыбен перевипуск карти, що триватиме 2 тижні. 17 червня картка ще не була готова і батькові сказали прийти 3 липня. Ми прийшли 3 липня — картка досі не випущена, працівник відділення каже, що не присвоєно якийсь номер, не може пояснити чому не присвоєно, коли буде присвоєно, може лише написати якийсь запит відповідь на який надійде через 5 днів. Зняти гроші по паспорту у касі батько теж не може через ту ж причину. Відокремити картку киянина від пенсійного рахунку, щоб перевести пенсію на звичайну картку а картку киянина використовувати для трансопорту, працівник відділення теж каже неможливо.

НА ДВОРІ 21 СТОЛІТТЯ!!! Ощадбанк здається залишився у минулому столітті.
Видача картки у Приватбанку займає 10 хвилин, PIN можна поміняти, можна відкрити декілька карток для одного рахунку. Чому ощад такий неповороткий?
Ощадбанк
Ответ банка
5 июля 2019, 9:29
Доброго дня!
Я співробітник головного офісу Ощадбанку.
В ощадбанку можливо змінити ПІН-код, але для цього треба знати діючий.
Отримати картку також можливо за 10 хвилин, але картка буде не іменна.
Для вирішення ситуації, прошу вказати ПІБ вашого батька, та його фінансовий номер телефону.

Комментарии - 7

+
+30
Qwerty1999
Qwerty1999
4 июля 2019, 22:58
#
«НА ДВОРІ 21 СТОЛІТТЯ!»

А вы лбом упёрлись в забытый PIN-код и больше ничего вокруг не желаете видеть.

А ведь в Ощадбанке функционал не хуже приватовского, если знать о том, что он существует:
— можно снять деньги с карточного счета без наличия карты по паспорту в кассе.
— можно снять деньги с карточного счёта без наличия карты через банкомат.
— можно заказать карту мгновенного выпуска в качестве дополнительной к существующей карте и существующему картсчёту
— можно через Ощад24 переводить деньги с карточного счёта на карточный счёт в другом банке и там снимать эти деньги без проблем и комиссий.

При наличии минимального уровня воображения можно придумать (найти в интернете гугл-поиском) ещё несколько способов законного снятия (перевода) денег с карты Ощадбанка, к которой забыт PIN-код, а не тупо париться с её перевыпуском.
+
0
vadymbanker
vadymbanker
5 июля 2019, 9:56
#
Установили бы сразу пин дату рождения(жены, сына, дочери), и ничего бы не забывал.
+
+15
dziumanenko
dziumanenko
5 июля 2019, 10:25
#
Я не є клієнтом ощаду і не знаю про його функціонал, картку киянина батько відкривав сам, і те лише для проїзду у транспорті. Про те що пенсія переведеться у ощад йому мабуть толком і не пояснили, ми про це у пенсійному фонді дізналися, до того пенсія надходила на Приват.

Про усі ці способи зняття мали б проінформувати співробітники відділення коли ми до них звернулися із забутим піном. Людині 81 рік - вона має право забути PIN, зокрема якщо він користувався нею лише для проїзду?
Зняти по паспорту нам 3 червня пропонували, але сказали що буде комісія і краше перевипустити карту.
А в теперешньому стані, наскільки я зрозумів, при спробі випустити нову картку киянина, вони деактивували стару, в усіх ціх опціях знятті грошей нам було відмовлено до того часу як там якийсь номер буде присвоеєний новій картці.

Я вчора окремо їздив питав чи можна просто для пенсії окрему, можна не іменну, картку видати, мені відповіли: що картка так відкрита, що окремо неможна. Ніяких рішень окрім як чекати невідомо скільки не запропонували, сказали передзвонять як тільки так одразу.
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
5 июля 2019, 11:02
#
Сотрудники Ощада прекрасно умеют подсовывать пожилым людям бумажки на подпись с заявлением о переводе пенсии в Ощадбанк, а вот с остальным у них не всегда всё хорошо получается.

Чтобы сотрудники Ощада вам не рассказывали, а пенсионный фонд перечисляет деньги не по номеру карты а по номеру банковского счёта физлица и поэтому пенсия вашего отца храниться не на карте, к которой у вас пока нет доступа.

Ну а если есть действующий банковский (карточный) счет, к которому заказанная карта вам ещё не доступна — вы всегда можете заказать выпуск и активацию дополнительной карты мгновенного выпуска.
Конечно, выпуск и обслуживание такой карты раньше стоило, кажется 10 гривен в месяц, но согласитесь что иногда время, бессмысленно потраченное на перманентное общение с Ощадбанком стоит намного дороже…

Кстати, нет никаких гарантий, что ваш отец не забудет пин-код и от вновь полученной банковской карты, так что о различных вариантах помощи престарелому отцу в его противостоянии с Ощадом надо задумываться уже сейчас.
+
0
dziumanenko
dziumanenko
5 июля 2019, 12:00
#
Я начебто розумію гроші на рахунку, а не на картці, але вчора на пряму мою пропозицію відкрити ще одну неіменну картку для доступу до разунку працівник відділення мені сказала що таке неможливо. Тут я вже не знаю що думати, навряд чи вона мене свідомо обманювала.
Він мабуть просто не усвідомлював, що пенсія переведеться, і тому коли якийсь код його просили вводити при першому отриманні, не записав.
З Приватом у нього ніколи не було подібних проблем, пін у нього був записаний.
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
5 июля 2019, 12:06
#
К сожалению, вы в очередной раз подтвердили тот факт, что уровень квалификации рядовых сотрудников отделений Ощада катастрофически низок.

Даже сотрудник головного офиса Ощада в своём ответе под вашим отзывом написал,
что карту можно получить за 10 минут и без проблем.

Аналогичную информацию вам может предоставить и горячая линия Ощадбанка.

А вот рядовые сотрудники ещё много не знают и это печальная реальность.
+
+15
dziumanenko
dziumanenko
9 июля 2019, 16:08
#
Наостанок напишу продовження наших веселих пригод. Поспілкувався вчора з телефонною підтримкою банку, яка запевнила, що не буває таких карток киянина, для яких неможливо отримати додаткову неіменну. І сьогодні четверте наше відвідування. «Нашого» працівника не було, тож звернулись до іншого. Вона оновила фінансовий номер, але знову заперечила можливість видачі неіменної, оскільки перша іменна, то і рахунок іменний, і всі інші для цього рахунку мають бути іменні. Я з коридору зв'язався з телефонною підтримкою банка, докладно все пояснив, мені знову сказали, що мають видавати і неіменну. Порадили оформити скаргу і звернутись до керівника відділення. Керівника не було на місці, викликали старшу, вона також каже, що можлива лише іменна. Ми удвох подзвонили у підтримку, і тепер оператор поспілкувавшись зі співробітницею відділення таки сказала що можлива лише іменна. Класна підтримка, спочатку кажуть одне, потім протилежне! Співробітник каже іменну будуть 10 діб випускати, а картки киянина у кращому випадку випускаються місяць! І чому ж це нам при першому візиті не сказали! Але як варіант запропонували зняти гроші в касі. Вау! Таки можна зняти! Оскільки через тиждень мені летіти на тривалий період і літній людині важко самій бігати по банках,ми знімаємо готівку і перевели пенсію у приват бо там забутий пін (не рідкісна ситуація) можна просто змінити онлайн, і карток яких хочеш за 10 хв відкрити. А Ощадбанку мої вітання, сподіваюсь ніколи не доведеться до них звертатися знову.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 
Главная / Банки Украины 🏦 / Ощадбанк 💰 / Отзывы о Ощадбанке 📝 / картку киянина не можуть перевипустити більше місяця, у касі гроші зняти також неможливо