Картка киянина та примусовий продаж медстраховки компанії MetLife
- StarFighter27
- 25 мая 2019, 11:54
1. Не вкажуть, бо це «вказивка зверху»
2. Нет.
Вы и ответили сами на свою жалобу
Я поясню. Та компания либо принадлежит Пышному либо его родственнику либо другану по стрип клубу. Поэтому и втюхивают людям такие страховки наплевав на законы, совесть и честь.
Будьте снисходительнее к мальчику Алееву В.А..С него начальство требует план продажи финпродуктов. Указания начальников,конечно же,устные и их потом к делу не пришьёшь, а Алееву за все отдуваться:((((
- StarFighter27
- 31 мая 2019, 20:00
Алеев это делает по указке «сверху» иначе не получит зарплату, а получит всякие штрафы, взыскания по впариванию всяких страховок и кредитов
Курс валют в Ощадбанке
23.05.2019 року я оформлювала «Картку киянина» в Ощадбанку за адресою м. Київ, вул. Райдужна 13. Співробітник державного банку Алєєв В.А. дав на підпис листи документів, але не пояснив, що я покупаю страховку фірми MetLife. Я заплатила 50 грн. за послугу, яку не замовляла.
У зв‘яку з цим у мене ряд запитань:
· якщо страхування життя при отриманні «Картки киянина» є обов’язковим, чи можете ви вказати на законодавчий акт, який забов’язує мене купувати такі послуги;
· якщо Ощадбанк співпраціє з страховою компанією MetLife легально, чи можна ознайомитись із результатами тендеру на Прозоро щодо закупівель державою подібних послуг?
Вважаю, що обов’язкова незаконна продаж страховок MetLife у державній установі є порушенням моїх прав споживача та створює негативний імідж Ощадбанку.
Страхові продукти, які пропонуються у відділеннях Банку є добровільними і клієнт може придбати їх за власним бажанням. АТ «Ощадбанк» проявляє турботу про своїх клієнтів та пропонує їм додатковий захист на випадок непередбачуваних подій в одній із надійних страхових компаній.