Скарга.
Хочу поскаржитись на роботу працівників Ощадбанку. Мені дуже цікаво чи діють закони для всіх відділень Ощадбанку? Звернулися до відділення Ощадбанку №10010/0127 Кіровоградська обл., щоб отримати кошти по спадщині.Один зі спадкоємців не проживає в Кіровоградській обл, тому надав нотаріальне доручення. У банку відмовляють оформити видачу, тільки особиста присутність. На гарячій лінії Ощадбанку відповіли, що видача проводиться. Хто може допомогти? Де правда, де закон, що треба їхати за 500 км, щоб бути присутнім?
3 апреля 2019, 14:16
Добрий день. Нотаріальна довіреність повинна містити необхідні пункти, на підставі яких видача коштів може бути проведена. Будь ласка, напишіть в особисті повідомлення ПІБ та контактний номер для того, щоб ми могли предметно перевірити ситуацію.
- Lyda03032019
- 3 апреля 2019, 22:58
Нотаріальна довіреність містить необхідні пункти. А ніхто із співробітників банку не читав довіреність і не перевіряв вклади, та не надав ніякої конкретної інформації, тільки відмова, що не можуть видати.Сидять абсолютно некомпетентні люди, які не можуть ні вислухати, ні пояснити. Після звернення у відділення 10010/0127, зверталися у відділення 10010/0125 (як вищестояче), там також відмовили, навіть у наданні інформації чому не можуть видати вклади.
- OschadbankUA
- 5 апреля 2019, 10:50
Відповіли в особистих повідомленнях.
Я не удивляюсь что они вам отказали это ужасный процесс по выдачи который занимает весь день! Сотрудник вылетает на весь день. Занимаясь эти процессам а при этом в отделение куча других дел. При этом селектора планы и много чего другого ужасного. Вопросс к Председателю который все Это подходит весь этот бардак.
- Lyda03032019
- 11 апреля 2019, 15:20
Люди, ніхто мені нічого не відповів.Усі морозяться, ніхто не може толком розказати навіть.які документи потрібно надати, щоб отримати кошти.То просять копію паспорта, то оригінал довірителя(не знаю, як правильно, людини, яка надала доручення).Це жесть, таке відчуття, що люди з іншої планети, нічого не чули ніколи і не бачили.Куди мені ще звертатися, я не знаю.Повний бардак!
- OschadbankUA
- 11 апреля 2019, 17:12
Повторно просимо надати більше інформації для того, щоб ми могли опрацювати ваше звернення.
Курс валют в Ощадбанке
| PLN | 11.05 | 11.9 |