Нічого не змінилось

Проблема решена
Сергей Федоренко 28 марта 2019, 13:30
Отделение по адресу: Киев, ул. Алексеевская, 13-Б
Такого відношення, такої неповаги до клієнтів, такого, вибачте, пофігізму, я ніде ще не бачив!!! І таке відношення до громадян цієї держави в державній установі!!! Я учсник АТО, з 11.12.2018 р. намагаюся отримати пільгову картку киянина. Спочатку мені не оформлювали картку в зв«язку з тим, що в мене був борг за попередню картку киянина, яку я не замовляв і не отримував. Це мені сказали у відділенні Солом»янського р-ну Ощад на Мартиросяна,6. Договір на нову картку киянина я оформлював в центральному відділенні Солом«янського р-ну Ощад на Олексіївській, 13. Та став чекати виклику на отримання. Всі з»ясування про цю заборгованість тривали більше трьох місяців. 21.03.2019 р. мене повідомили, що Ощадбанк до мене фінансових претензій не має, заборгованність закрита. 25.03.2019 р. я пішов з моїм договором на картку киянина, який я оформлював 11.12.2018 р. в центральному відділенні Солом«янського р-ну Ощад на Олексіївській, 13, в це відділення. Вистояв в черзі до менеджера Ірини, яка приймає фізичних осіб. Доречі, я в неї вже був на прийомі на протязі цього часу, коли розбиралися з моїм незрозумілим боргом і вона мені сказала, що картки не буде, поки є борг. Розповів їй про повідомлення з банку про відсутність до мене фінансових нарікань, показав довідку про закриття рахунку, на якому в мене був цей борг та запитав про подальші мої дії стосовно пільгової картки киянина, договір на яку я їй передав. І чую в відповідь-треба готувати документи на нову картку та робити новий договір. Питаю, ЧОМУ? Тому, що договір недійсний і треба робити інший. Прошу віддати мені пакет документів, який я зробив. Відповідь- документів нема, вони здані в архів і мені можна іти відкривати нову картку за новим договором в любому відділенні Ощад, а краще там, де я відкрівав накопичувальну картку Ощад, тобто, на Мартиросяна,6. Двічі перепитую в Ірини, мене на Мартирося на нікуди більше не відпралять? НІ. Я впевнена, все буде добре. Сьогодні, 28.03.2019 р. прихожу з документами на Мартиросяна, 6 для оформлення нового договору, але…. Знову це АЛЕ. Мнеі кажуть, що мені треба їхати на Олексіївську, мій договір на картку оформлений там. Він не закритий. Це такий передпершоквітневий жарт Ощаду о особі менеджера Ірини? Шановне керівництво відділення!!! Ви подивіться, як працює ваша підлегла!!! На записах відеокамер на стелях видно, що вона більше ходила но вдділенню, ніж з займалася кліентами та вникала в Їх птання!!! Скільки таке знущання над людьми буде буде вам зходити з рук?
Ощадбанк
28 марта 2019, 16:32
Доброго дня!
Попередня карта киянина випущена згідно вашого звернення до контакт-центру.
На даний момент, вам замовлена нова карта киянина, безкоштовна. Дочекайтесь будь ласка її виготовлення та доставки у відділення банку.

Сергей Федоренко
Сергей Федоренко
29 марта 2019, 17:36
Банк ничего не решал, в суть вопроса его сотрудники не вникали, на связь не выходили. Футболят по отделениям! В отделении на Алексеевской меня отправляют в другие отделения, сказав, что мой договор от 11.12.2018 г. открытый в их отделении уже закрыт. Почему? Ответа я не получил. Поехал вчера на Мартиросяна,6. Там говорят-едьте на Алексеевскую. Ваш договор там и он открыт. НО МНЕ МЕНЕДЖЕР ИРИНА НА АЛЕКСЕЕВСКОЙ СКАЗАЛА, ЧТО ДОГОВОР ЗАКРЫТ И ДОКУМЕНТЫ СДАНЫ В АРХИВ! Ну разве так можно с людьми поступать? Это решение вопроса? Больше трех месяцев с меня требовали деньги за услугу, которую я не заказывал и не получал. Только разобрался с этим и тут новая проблема! Опять что-то мешает выдать мне карточку киевлянина. Это какой-то замкнутый круг.

Курс валют в Ощадбанке

Курс валют в Ощадбанке