Термінал - Крадій

Отделение по адресу: Ровно, ул. Киевская, 6
21.01.2019. близько 09:00 ранку тримаючи курс — на роботу, по дорозі зробила спробу сплатити комунальні послуги в одному з відділень Ощадбанку м.Рівне — не вдало…
Внесла дані, внесла купюри готівкою — все як табло пише, чекала ще дозволу закинути різницю на мобільний рахунок, тут дуже швидко на екрані мигнуло типу: « З технічних причин оперецію не проведено...», навіть не встигла дочитати, як екран самостійно швидко повернувся на головну, чекає наступних клієнтів і зауважу в робочому стані. Ні запитань вже до мене, ні відповідей, ні чеків про оплату звичайно ж…
Відразу звернулася до персоналу — виявилося не все так просто… пропускаю цей момент, бо альбома не вистачить все описати. Якщо картки банку немає, то нічого не допоможе. Сама ж вже занадто спізнююсь на своє робоче місце.
Прийшла повторно до відділення, зганявши знову ж під час свого робочого часу за паспортом і кодом, зробила все як диктує Мій Банк. Моя Країна, а саме: в примусовому порядку ( це так виходить насправді, якщо називати речі своїми іменами ) оформила картку, бо готівку, яку я закинула в термінал не можливо повернути, зниклі кошти повертаються лише на картковий рахунок і звичайно нарешті заповнила бланк для розслідування моєї справи. Завірили на словах, що термінал вже розінкасували і питання вирішиться швидко.
Чесно, я не змогла стримати емоції і просто плакала. Я не маю претензій в принципі до персоналу, адже розумію — так диктує система, такі правила. Але ж є громадяни України меншзабезпечені, як і я теж, бюджет яких розписаний від авансу до зарплатні, навіть іноді до грн., і… що далі робити? Комунальні послуги вчасно не сплачені, а кошти за них не відомо ще де, лишніх грошей для повторних оплат теж немає і до того ж, перечитавши пару листів-прохань допомогти в аналогічних або схожих питаннях стає не краще, тому що складається враження, що це може бути замкнене коло — точних термінів повернення коштів не знаєш, сума виявляється теж не відомо чи зійдеться із заявленою і т.п. Відчуваю себе особисто, як ніби-то мене циганка на базарі пограбувала, а оточуючі розводять руками — ну що ж всяке буває, треба бути уважнішою.
Шановний Мій Банк.Моя Країна, невже не можна такі питання оперативніше вирішувати, хоча б в триденний термін, це ж морально не можливо витримати здоровій і молодшій особі жити в невідомості, а літні люди спереживавшись взагалі можуть до лікарні загриміти.
Не хочеться до кінця зневіритись, адже надія живе до останнього і віра теж є! Прошу посприяти вирішенню моєї проблеми як можна швидше.
Дякую наперед і перепрошую за можливі образи.
Ощадбанк
Доброго дня!
Приносимо вибачення за створену ситуацію. Термін повернення коштів до 45 днів, але на практиці відбувається значно швидше. Просимо вказати в особисті повідомлення ваше ПІБ, контактний телефон. Перевіримо на якому етапі знаходиться ваша заява.
Минфин
Ответ администратора
Відгук підтверджений «Мінфіном» (на 22.01.2019).
Користувач надав документи на вимогу адміністрації сайту, що підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.

Сергей Деркач
Сергей Деркач
25 февраля 2019, 1:15
Така ж ситуація склалась у мене з альфа банком 4 дні тому. Вам повернули кошти? Якщо так то за який термін? Взагалі потрібно за таке карати керівництво банку, бо фактично вони незаконно користуються вашими коштами в період коли «розглядають» вашу заяву. Можливо ці кошти були на погашення кредиту, а інших грошей нема а відсотки то з вас стягують!
27 февраля 2019, 14:58
Привіт:)
Так, все добре Слава Богу:)
Вилучення було 21.01.2019.
Повернення коштів на рахунок відбулося 25.01.2019.
Тобто, як бачите дуже в принципі швидко:)
Я задоволена, але вважаю, що відгук на порталі МінФін свою роль зіграв у прискоренні вирішення проблеми, тому що на місцях зазвичай толком важко добитися інфо…
Бажаю Вам успіху і впевнена все вирішиться позитивно, просто питання часу, але головне вчасно зафіксувати належним чином проблему у відділенні:)
з пов.Світлана
27 февраля 2019, 14:41
Доброго і гарного дня:)
Шановний Ощадбанк, мені повернули вилучені терміналом кошти і причому дуже швидко, а саме:
21.01.2019. була неприємна ситуація, а вже 25.01.2019. близько 12:00 години гроші впали на рахунок.
Щиро дякую за розуміння, за оперативне втручання, за терпіння з Вашої сторони:)
Вже наразі користуюсь відкритим картковим рахунком у Вашому Банку і причому дуже задоволена, тепер вже мені самій смішно, коли пригадую ситуацію, при якій була просто напросто вимушена оформити картку…
Прошу відмітити мій відгук як — проблему вирішено!
Отож мій висновок — все що не робиться, все до кращого:) Просто іноді це — питання часу!
Успіхів та процвітання бажаю Тобі тепер вже і Мій Банк. Моя Країна — ОщадБанк:)
До нових зустрічей!
з пов, Світлана.
OschadbankUA
OschadbankUA
27 февраля 2019, 15:46
Доброго дня, пані Світлано! Дякуємо Вам за зворотній зв'язок щодо вирішення питання. Дуже приємно чути теплі слова про роботу банка. Раді, що Ви задоволені послугами, що надаються Ощадбанком, а Ваше питання було вирішено. Сподіваємось на подальше плідне співробітництво! Бажаємо Вам усього найкращого. Щиро Ваш банк Ощадбанк :)

Курс валют в Ощадбанке

Курс валют в Ощадбанке