Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Цілих п'ять місяців робітники банку несли банківську картку інвалідові додому, і не було зараховано пенсію за 6 місяців

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
Іннеста Анатоліївна 2 января 2019, 18:39
Отделение по адресу: Харьков, пр-т Ново-Баварский, 95
Я інвалід 1-ї групи, у лютому 2017-го року мені дали 1-Б групу інвалідності, але пенсію мені чомусь почали нараховувати лише у вересні 2017-го року. Між тим клієнтом банку я стала восени 2016-го, а може навіть улітку 2016-го. Але карточку мені тоді не дали. Хоча я вже тоді була інвалідом, але статусу інвалідності у мене на момент відкриття рахунку не було.
Від серпня 2017-го року я мусила закидувати листами Міністерство соціального захисту, з вимогами, щоби мені по-перше нарахували пенсію, не нараховану за період між лютим та вереснем 2017-го року, а по-друге елементарно принесли карточку, і дали мені на руки. І після щоденного листування протягом п'яти місяців, мені нарешті зволили принести мою банківську карточку, і це було у січні 2018-го.

Тобто: приблизно у серпні-вересні 2016-го року я стала клієнтом банку, потім у лютому 2017-го року отримала статус інвалідності, потім у вересні 2017-го року мені нарешті почали нараховувати пенсію (про що я отримувала смс на свій телефон), і тільки аж у січні 2018-го року я нарешті отримала банківську картку на руки!!!..

Тобто, мене цілий рік цілеспрямовано морили голодом! І навіть більше того: мені не нарахували (тобто вкрали!) пенсію за цілих шість місяців!

Оскільки я інвалід, і не маю власного представника моїх інтересів, то звісно, банківські робітники думають, що наді мною можна отак знущатися. Але я не збираюся цю справу отак лишати. І я хочу цю справу довести до суду, і по-перше, буду вимагати нарахування мені моєї пенсії за ті перші півроку, яку мені так і не нарахували. І по-друге, я буду вимагати від банку компенсацію за моральний збиток, і збиток завданий моєму здоров'ю, за те, що мене хотіли попросту насмерть заморити голодом. Тобто, робітники банку зазіхали на моє життя тим, що попросту не хотіли підняли свої ледачі сраки, щоби просто принести картку клієнтові власного ж банку. Хочу сказати, що я цього так не залишу. І буду судитися, і буду вимагати компенсацію за моральний збиток та збиток, завданий моєму здоров'ю. І буду вимагати, щоби мені мою пенсію нарахували.
Ощадбанк
Ответ банка
3 января 2019, 11:04
Доброго дня!
З приводу нарахування соціальних виплат, виплати нараховує соціальна служба, банк, в свою чергу зараховує Вам на рахунок.
Оформити соціальну картку Ви можете у відділенні банку, маєчи з собою відповідні документи. ОТримати картку можете також у відділенні банку.
Якщо Ви є не дієздатною особою, згідно рішення суду, назначається відповідальна особа, яка в повному або частковому обсязі, замість Вас виконує банківські операції. Також на опікуна відкривається додаткова картка, яку він отримує у відділенні банку.
Рекомендуємо звернутись до УПСЗН, для уточнення виплати за певний період.

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 
Главная / Банки Украины 🏦 / Ощадбанк 💰 / Отзывы о Ощадбанке 📝 / Цілих п\'ять місяців робітники банку несли банківську картку інвалідові додому, і не було зараховано пенсію за 6 місяців