Якість обслуговування у Ощадбанку, або як мене мають за мої грошенята

не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
Игорь Иванов
Можу відразу повідати, шо дуже унікальний фінансовий інстутут на теренах навіть ношої держави. Мало того, шо на протязі з 15 по 17 роки з мого карткового рахунку постійно крали гроші, не дуже значні до 500 грн, а звернення до їхньої т.з.секьюріті, заканчувалися однією відповіддю якогось гарсона: дядьку вали до поліції та не «мозга сектим керекм». Коли я звернувся із проханням, шо би змінити звичайну карту на чиповану, співробітники Ощадбанку мило мені відповили:« Ти шо смерд, НАЧАЛЬНИКА, НІ. Тому бери шо дають.» Після двох тижнів перетягування хто кому начальник, зробили через 10 діб. І ось новий квест від любого Ощадбанку, а саме: у держбанку, в який позаганяли, як худобу, усіх бюджетників та ще більшзнедолених — пенсіонерів, за випуск, якоби, більш захищеної зарплатної картки треба заплатити ще 120 грн. ТА ЧЕКАТИ 10 ДІБ, ЯКЩО ХОЧЕШ КАРТУ КИЯНИНА, ТО 18 ДІБ. УЯВЛЯЕТЕ, ДЕРЖАВНИЙ БАНК, ЯКИЙ ВИКОРИСТВОВУЄ КОШТИ БЮДЖЕТНИКІВ І ПЕНСІВ ПРАКТИЧНО ЗАДАРМА, А ЗА ТРОХИ КРАЩУ КАРТКУ ТРЕБА ЗАПЛАТИТИ ТА ЩЕ ЧЕКАТИ СТІЛЬКИ ЧАСУ!!! Я розумію, шо там зараз при короні юрист, син юриста, комрад повного юриста, який росчерком пера ставив паперові забори на кордоні, і такі дрібниці для пишного блакитного злодюжки це бруд на його страусіних лакендрасах, АЛЕ: НАВІТЬ ІХ ВЧИТЕЛІ АЗІРОВИ З КЛИМЕНКАМИ, КОЛОБОВИМИ, АРБУЗОВИМИ НЕ ДОТУРКУВАЛИСЬ ДО ТАКОГО. Цей банчок у передовиках завжди по казнокрадству и крадіжкам. Чомусь такий же державний Укргазбанк не опускається до стану тиріть у лазні тазики. Приватбанк теж на голову вище, а тут, якщо казати коротко просто«торба».
Ощадбанк
Доброго дня, пане Ігоре. Що стосується крадіжки коштів з рахунку, якщо це пов'язано з рохголошенням конфіденційних даних з боку клієнта, то справді необхідно звертатися саме до правоохоронних органів.
Щодо випуску картки вище класом, або ж просто карти того ж типу, але з чипом, раніше така можливість не була реалізовано, тепер клієнт може замовити до свого рахунку картку будь-якого класу. Щодо вартості карток, маємо зазначити, що випуск карток вищого класу не є безкоштовним і для банку, тому за них може бути передбачена комісія. Маємо також зазначити, що для отримання пенсії, в більшості випадків, клієнт може обрати будь-який банк, тому вибір саме Ощадбанку ж свідомим, що ми дуже цінуємо.

Qwerty1999
Qwerty1999
5 ноября 2018, 20:01
Вам никто не мешает самоорганизоваться и потребовать от КМДА заключить договор на выпуск «Картки Киянина», например, с Приватбанком или с Укргазбанком, который вы так хвалите.

Так и по жалобам.
По «Карткам Киянина» надо жаловаться на Ощадбанк в КМДА и требовать от них контроля за исполнением заключённого договора либо внесения изменений в договор в части отмены абонплаты, страховок и принудительных да к тому же платных смс-кок.
Всё решаемо, было бы желание…

Курс валют в Ощадбанке

Курс валют в Ощадбанке

Главная / Банки Украины 🏦 / Ощадбанк 💰 / Отзывы о Ощадбанке 📝 / Якість обслуговування у Ощадбанку, або як мене мають за мої грошенята