Чесність співробітників
- VladimirGold
- 20 марта 2018, 15:20
Не факт, что вы кассиру дали на 500 грн. больше. Возможно, вы потратили эти деньги в другом месте, потеряли, либо кто-то у вас их умыкнул. Обращайтесь в СБ банка, пусть анализируют видео.
Впевнена на 100%. Так як ніяких покупок не здійснювала і крім дитячого майданчика більше ніде не була. На майланчику теж нікого крім мене з дитиною не було. Мала при собі 5 купюр по 500 грн., які були складені разом. Саме тому випадково і віддала їх касиру всі разом.
Так це моя неуважність.
Не хочу нікого ображати, просто хочеться справедливості. Я ж не намагаюся привласнити чужі гроші, просто хочу повернути свої. Це більша половина сумми, яку виплачує держава на дитину, тому сума відчутна.
Так це моя неуважність.
- StarFighter27
- 20 марта 2018, 23:46
То есть переплатили на 500 грн больше. А кассирша значит присвоила их себе. Насчет маленького ребенка — я хорошо Вас понимаю. Еще то удовольствие стоять с дитем в очереди
Керуюча банком, перетелефонувала мені на наступний день і повідомила, що в даній ситуації розбираються і повідомлять мені результат.
А сьогодні мені повернули мої кошти. Пояснили, що по бухгалтерії був виявлений надлишок.
Тому конфлікт з банком можна вважати вичерпаним.
Вдячна керуючій банком, Анні Іванівні, яка виявилась приємною і коректною у спілкуванні. І вибачаюсь перед касиром, можливо, вона дійсно теж просто помилилась.
Я приємно здивована тим, що в ситуації дійсно розібрались.
Тому конфлікт з банком можна вважати вичерпаним.
Я приємно здивована тим, що в ситуації дійсно розібрались.
Курс валют в Ощадбанке
Мала заплатити 1930,00, але віддала касиру 2500,00 замість 2000,00. Касир Дехтярьова віддала здачу, як з 2000,00.
Свій промах помітила лише вдома. Розумію, що гроші рахують біля каси. Але була з маленькою дитиною, яку весь час потрібно було ловити.
Розумію, що мені їх вже не повернуть. Але як же так, невже касир не рахує гроші. Ні, це свідомий обман.
Обман мами з маленькою дитиною.
Напишіть, будь ласка, в особисті повідомлення Ваші ПІБ та номер телефону. Також укажіть приблизний час проведення операції. Ситуацію перевіримо.