Ощадбанк ганьба України !!!

31.12.2017 коли я була у місці, де немає ні мобільного ні інтернет звязку ощадбанк сам підключив до моєї карточки, якою я не користувалась 4 місяці послугу смс інформування і 24.02.2018 проінформував мене що, гроші на карточці, які були там вже закінчились і є борг, який я маю оплатити, щоб карточку розблокували! На гярячій лінії сказали, що тільки надають інформацію а питань не вирішують, і йти в відділення! Сьогодні 02.03.2018 в відділенні я оплатила борг і мені відключили цю послугу, але сказали що все одно гроші за смс-інформування ще знімуться і треба буде поїхати в відділення де було відкрито цю карточку 5167490022582069 і ще раз оплатити борг, який появиться і тоді вже там закрити карточку! Таке враження ніби я немаю чим зайнятись ніж їздити в мороз по Львову, стояти в чергах і добиватися щоб від мене відчепились бо я немаю ніякого бажання мати щось спільне з Ощадбанком!!!
Просто банк абсурду!!! Скільки можна дурити людей? Ви ж державний банк! Через таких як ви у багатьох і відношення до держави відповідне!!!
Ощадбанк
Доброго дня. Послуга не могла бути підключена просто так. Підключення можливе згідно тих умов, які передбачені договором та тарифами. Посла могла активуватись після зарахування, якщо раніше її було підключено/могла бути підключена при спробі входу в Ощад 24/7. Заборгованість Ви можете погасити без звернення до відділення за реквізитами рахунку. Закрити рахунок Ви зможете у відділенні банку тоді, коли Вам це буде зручно зробити.

2 марта 2018, 17:45
«… я була у місці, де немає ні мобільного ні інтернет звязку...»
Де це ви були, на Місяці, чи що?
2 марта 2018, 20:43
Це мабуть основне що ви зрозуміли з мого листа
3 марта 2018, 17:14
Навпаки, шановно Natalia407, то був єдиний, незрозумілий для мене момент.
2 марта 2018, 20:31
В Карпатах ) помітила що в коментарях практично до кожного відгуку є отакі типу смішні дописи… це так ощадбанк знущається чи що?
manson
manson
3 марта 2018, 0:37
Это нормально ) Ну как бы все банки хоть на чем-то зарабатывают (им нет смысла в клиентах, которые не приносят хоть какую-то прибыль). Можете закрыть счет и все, но что дальше?
3 марта 2018, 16:04
Це не нормально що вони самостійно підключають послуги і знімають за них гроші, не нормально, коли щоб закрити карточку і рахунок потрібно їхати саме в це відділення в якому була відкрита ця карточка, таке враження ніби кожне відділення має свою базу даних і кожне відділення це окремий банк, а я маю їхати, тратити цілий день щоб добратись саме в необхідне відділення! Банки мають працювати чесно інакше втратять всіх клієнтів, у мене в кількох банках є депозити і є кредит і з тими банками ніколи ніяких проблем, з ними і надалі працюватиму) просто жаль, що державний банк ганьба!
6 марта 2018, 10:38
Вы думаете что Приват так же не зарабатывал до национализации? И сейчас так делает.

И Ощадбанк идет по такому же пути. Навязывание кредитов пенсионерам, страховка при выдаче перевода. Если банк не будет всего этого предлагать и работать честно, то он обанкротится как Хрещатик.
8 марта 2018, 10:30
На даний момент маю депозити в Приваті, маю там соціальну і кредитну карти багато років і чоловік має карточку зарплатну там з старої роботи, якою вже два роки не користувався і на ній як було 4 гривні так і є. + ніколи не мала проблем з Прокредит банком і Укрсиббанком в якому маю безвідсотковий кредит на 2 роки і ні разу не було ні одного обману і БЕЗПРІДЄЛУ як в ощад банку! І це брехня, що якщо банк працюватиме чесно він обанкротиться, а якраз наоборот туди будуть йти люди незадоволені банками, які тільки ускладнюють життя ) Ощадбанк напевно тільки і виживає на тому що дурить пенсіонерів, а розумні люди йдуть звідти.
9 марта 2018, 13:33
С праздником Вас Натали.