Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Ощадбанк ганьба України !!!

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Natalia407 2 марта 2018, 15:58
31.12.2017 коли я була у місці, де немає ні мобільного ні інтернет звязку ощадбанк сам підключив до моєї карточки, якою я не користувалась 4 місяці послугу смс інформування і 24.02.2018 проінформував мене що, гроші на карточці, які були там вже закінчились і є борг, який я маю оплатити, щоб карточку розблокували! На гярячій лінії сказали, що тільки надають інформацію а питань не вирішують, і йти в відділення! Сьогодні 02.03.2018 в відділенні я оплатила борг і мені відключили цю послугу, але сказали що все одно гроші за смс-інформування ще знімуться і треба буде поїхати в відділення де було відкрито цю карточку 5167490022582069 і ще раз оплатити борг, який появиться і тоді вже там закрити карточку! Таке враження ніби я немаю чим зайнятись ніж їздити в мороз по Львову, стояти в чергах і добиватися щоб від мене відчепились бо я немаю ніякого бажання мати щось спільне з Ощадбанком!!!
Просто банк абсурду!!! Скільки можна дурити людей? Ви ж державний банк! Через таких як ви у багатьох і відношення до держави відповідне!!!
Ощадбанк
Ответ банка
3 марта 2018, 11:11
Доброго дня. Послуга не могла бути підключена просто так. Підключення можливе згідно тих умов, які передбачені договором та тарифами. Посла могла активуватись після зарахування, якщо раніше її було підключено/могла бути підключена при спробі входу в Ощад 24/7. Заборгованість Ви можете погасити без звернення до відділення за реквізитами рахунку. Закрити рахунок Ви зможете у відділенні банку тоді, коли Вам це буде зручно зробити.

Комментарии - 9

+
0
VladimirGold
VladimirGold
2 марта 2018, 17:45
#
«… я була у місці, де немає ні мобільного ні інтернет звязку...»
Де це ви були, на Місяці, чи що?
+
0
Natalia407
Natalia407
2 марта 2018, 20:43
#
Це мабуть основне що ви зрозуміли з мого листа
+
0
VladimirGold
VladimirGold
3 марта 2018, 17:14
#
Навпаки, шановно Natalia407, то був єдиний, незрозумілий для мене момент.
+
0
Natalia407
Natalia407
2 марта 2018, 20:31
#
В Карпатах ) помітила що в коментарях практично до кожного відгуку є отакі типу смішні дописи… це так ощадбанк знущається чи що?
+
0
manson
manson
3 марта 2018, 0:37
#
Это нормально ) Ну как бы все банки хоть на чем-то зарабатывают (им нет смысла в клиентах, которые не приносят хоть какую-то прибыль). Можете закрыть счет и все, но что дальше?
+
0
Natalia407
Natalia407
3 марта 2018, 16:04
#
Це не нормально що вони самостійно підключають послуги і знімають за них гроші, не нормально, коли щоб закрити карточку і рахунок потрібно їхати саме в це відділення в якому була відкрита ця карточка, таке враження ніби кожне відділення має свою базу даних і кожне відділення це окремий банк, а я маю їхати, тратити цілий день щоб добратись саме в необхідне відділення! Банки мають працювати чесно інакше втратять всіх клієнтів, у мене в кількох банках є депозити і є кредит і з тими банками ніколи ніяких проблем, з ними і надалі працюватиму) просто жаль, що державний банк ганьба!
+
+15
StarFighter27
StarFighter27
6 марта 2018, 10:38
#
Вы думаете что Приват так же не зарабатывал до национализации? И сейчас так делает.

И Ощадбанк идет по такому же пути. Навязывание кредитов пенсионерам, страховка при выдаче перевода. Если банк не будет всего этого предлагать и работать честно, то он обанкротится как Хрещатик.
+
0
Natalia407
Natalia407
8 марта 2018, 10:30
#
На даний момент маю депозити в Приваті, маю там соціальну і кредитну карти багато років і чоловік має карточку зарплатну там з старої роботи, якою вже два роки не користувався і на ній як було 4 гривні так і є. + ніколи не мала проблем з Прокредит банком і Укрсиббанком в якому маю безвідсотковий кредит на 2 роки і ні разу не було ні одного обману і БЕЗПРІДЄЛУ як в ощад банку! І це брехня, що якщо банк працюватиме чесно він обанкротиться, а якраз наоборот туди будуть йти люди незадоволені банками, які тільки ускладнюють життя ) Ощадбанк напевно тільки і виживає на тому що дурить пенсіонерів, а розумні люди йдуть звідти.
+
0
StarFighter27
StarFighter27
9 марта 2018, 13:33
#
С праздником Вас Натали.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться