Обережно, шахрайство Ощадбанку!
Щойно відключили картку! Причина — -3 грн. за смс інформування, яке було відключено в день одержання картки, це був день доставки картки на відділення! В той же день послуга була відключена. -3 грн. ніби то нарахувались за період, коли картка ще не була виготовлена!!! Причому смс про «підключення» мені дійсно приходила за 10 днів до одержання картки — я миттю продзвонила кол-центр, де мені відповіли, що відключити нічого не можна, оскільки картки ще немає, потрібно чекати повідомлення про її виготовлення! Чисте шахрайство та ще й державного банку! У відділенні працівник навіть не пропонувала відключити послугу, лише завдяки тому, що я сама ініціювала таке відключення, мені відключили, і менеджер повідомила, що я можу бути спокійна, що мені нічого не нараховується! Некомпетентність? чи знову шахрайство? Ганьба! І це соціальна картка!
- 26 января 2018, 17:39
Ничего личного, это просто бизнес.
© Аль Капоне.
© Аль Капоне.
- Ferrari Александровск
- 26 января 2018, 23:12
Это просто бизнес, государственного масштаба.
@ Вкладчики или просто -народ.
@ Вкладчики или просто -народ.
- 26 января 2018, 23:31
Когда я в своём блоге Пора банковский беспредел ограничить законодательно писал о необходимости законодательно обязать банки оказывать минимальный набор банковских услуг бесплатно — меня заклевали не только банкиры но и различные бизнесмены, ноющие об ограничении прав и свобод.
Ну и к чему тогда это нытьё о том, что Ощадбанк активировал платную услугу или наоборот, забыл отключить платную услугу смс-информирования.
А была бы эта услуга бесплатной — и у всего украинского народа и голова не болела бы на эту тему, кроме кучки банкиров с зарплатами по сто тысяч в месяц и больше, которым как раз этих доходов от смс-информирования не хватает на премии в размере месячного оклада…
- VladimirGold
- 27 января 2018, 0:56
Напишите им заявление на возврат средств, списанных за услугу, которую вы не заказывали. Копию себе не забудьте оставить.
Була сьогодні у відділенні. Шедевр від співробітника, яка мені і видавала дану картку — співробітники банку не мають доступу до інформації, чи буде списання чи не буде, «картку Вам видали 16-го, а списання провелось 25-го», це може бачити лише колцентр (але я туди дзвонила відразу-вони навпаки відправили у відділення!!!)
І ще! порадила слідкувати, щоб кожні 3 місяці була проведена хоч якась операція по картці, інакше буде зняття 10 грн.! Співробітниця сама випадково дізналась про цю «комісію», коли з її картки раптом зникло 10 гривень. Пряма мова: «Багато прихованих комісій, про які ми не знаємо. Вся інформація розміщена на сайті». Ганьба державному банку!
- 27 января 2018, 11:26
Все комиссии и начисления прописаны в тарифах банка,
которые кроме интернет-сайта есть и в каждом отделении банка.
Другое дело, что даже сотрудники не удосуживаются с ними
знакомиться а тем более ставить в известность своих клиентов.
которые кроме интернет-сайта есть и в каждом отделении банка.
Другое дело, что даже сотрудники не удосуживаются с ними
знакомиться а тем более ставить в известность своих клиентов.
- StarFighter27
- 27 января 2018, 12:28
А вы думаете они для банка это делают? Планы, планы и еще раз планы… Ничего личного
Курс валют в Ощадбанке