Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Деньги мои, а права банка как их ипользовать

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Сьогодні вирішив оплатити комунальні послуги, дорогою до відділення витратив всю готівку, але маючи картку ощадбанку і знаючи що на рахунку більше ніж треба сума прибув у відділення банку за адресою 39, вул. Праці, м. Бердянск. При собі мав квитанції попередньої оплати з моїми реквізитами, віддав касиру ці реквізити і картку попросив провести оплату, сума 95 гривень, але не так сталося як хотілося. З мене зажадали паспорт, я не повірив і перепитав, невже для оплати мого рахунку з моєї картки потрібен паспорт, відповідь всіх робітників була що так. Не вірячи що ці дії правомірні, але як законослухняний громадянин, попросив підтвердження, а саме документ який це підтверджує. Ніхто з працівників відділення не надав мені підтвердження. Та рекомендували зайти на сайт ощадбанку, або подзвонити в колцентр, що я й зробив. Після моїх пояснень про причини дзвінка, мені відповіли що не готові дати інформацію про регламентуючі документи, на моє запитання коли можна отримати інформацію отримав відповідь через два дні, на зв'язку була Світлана Нечаєнко. Зрозумівши що в ощадбанку працюють люди з низкою кваліфікацією, також вони забули що це я їм даю на заробітну плату своєю участю в житті банку та які не знають слова послуга і вважають що їх дії безапеляційні. Для перевірки пішов в другий і проплатив по карточці без ніяких, повторюю без ніяких запитів про надання паспорту. Вважаю що працівники ощадбанку порушили мої конституційні права громадянина України та правило презумпція невинності. Вважаю співпрацю з банком у якому такі працівники не сумісне, також буду не рекомендувати своїм друзям та рідним. З повагою
Ощадбанк
Ответ банка
5 июля 2017, 17:37
Доброго дня! Для оплати послуг у касі банку з платіжної картки, співробітник попрохав паспорт, тому що кошти, спочатку знімають (що робиться після ідентифікації клієнта) через термінал, а потім проводиться оплата вже готівкою.

Комментарии - 13

+
0
Alkon
Alkon
5 июля 2017, 19:12
#
Василий, в каком банке вас обслужили в кассе при расчёте картой, кроме Привата, конечно? Если это не тайна
+
0
Василь Мазепа
Василь Мазепа
5 июля 2017, 20:04
#
Шановні і в Самалі зрозуміють Ви написали відповідь для людей кам'яного віку розвитку. Ганьба. Ви і Європа не сумісне. Головне ви не маєте права прохати паспорт. Чому так впевнений, де документальне підтвердження. А чого коштує вислів вашого колеги з цього відділу « А вдруг вашу карту украли». Це теж саме як і ваші слова про термінал і потім оплата готівкою. Мені сумно від такої вишуканої компанії ощадбанку, сподіваюся що це дуже малий відсоток і вас найближчим часом відправлять на роботи згідно кваліфікації. З повагою до банку
+
0
19036256
19036256
7 июля 2017, 21:39
#
Три года на пенсии, с карточкой Ощадбанка, но для снятия денег в окне, у кассира ВСЕГДА требуют паспорт, ничем не удивили и что здесь сложного, взять паспорт и не идти на принцып? Фамилия в паспорте и на карточке должна совпадать.По карточке матери в кассе, без присутствия матери, мне деньги не выдавали, а в банкомате деньги матери я снимаю.
+
0
Alkon
Alkon
7 июля 2017, 21:48
#
Скорее человек не планировал через кассу платить. вот и не было паспорта с собой.
+
0
Alkon
Alkon
7 июля 2017, 21:49
#
Знаете, странно, что есть банки (кроме Привата, честно не встречала), где не проверяют паспорт при любых операциях с картой через кассу.
+
0
19036256
19036256
8 июля 2017, 14:54
#
А странно ещё и то, что банк, как бы пытается этим защитить карту и деньги своего клиента,(правильно сотрудник предположил потерю или кражу карточки)так это вызывает возмущение, а если что-то происходит,-другие возмущения-НИКАКОЙ ЗАЩИТЫ НЕТ.
+
0
Василь Мазепа
Василь Мазепа
10 июля 2017, 6:08
#
Не знімати гроші я прийшов а оплатити комунальні послуги зі своєї картки (зарплатної), маючи при собі старі рахунки з прізвищем, адресою та реквізітами. На картці теж були мої прізвище та ім'я. Питання полягає в наступному ПІДСТАВИ що вони вимагають паспорт. При дзвінку в кол центр мене відразу вітали по імені та по батькові. Мені не дали інформацію підстави вимоги паспорта. І як ви памятаєте всі Ми вводимо код. Повторюю для того щоб щось вимагати повинні бути фахові працівники які можуть дати відповідь на яких підставах вони вимагають паспорт і питання знімається автоматично, мені не відповіли на це питання. Тому вважаю немає підстав ( законних) вимагати паспорт. Це перевищення службових повноважень та порушення моїх прав як громадянина. Думаю це останнє моє відвідування цього банку, також і друзям та рідним не буду рекомендувати. З повагою до банку
+
+4
09104
09104
10 июля 2017, 13:10
#
Автор, в данном случае сотрудник банка должен был удостовериться, что именно Вы оплачиваете квитанции со своей карты а не постороннее лицо. В плане безопасности банк прав. В банкомате можно снимать наличность без паспорта при наличии на счету. Но работающие банкоматы редкость у данного банка, увы.
+
0
Василь Мазепа
Василь Мазепа
13 июля 2017, 7:28
#
Зрозуміло Честь Мундира. Місто Дніпро, мої друзі платять комунальні послуги по карткам і в них паспорт не питають. А що мені вони розповіли цікаво « банк бере по три гривні за кожну оплату за комунальні послуги при оплаті готівкою» Ось Вам шановні і відповідь. Це просте мородерство під час війни. З повагою до банку.
+
0
19036256
19036256
14 июля 2017, 12:42
#
Уточните у друзей, наверняка Ваши друзья платят по карточкам без паспорта в терминале Ощадбанка, а в кассе, по карточкам оплата не производится на прямую (правильно Вам сотрудник банка разъяснил), сначало происходит снятие наличных-по паспорту, а потом этими наличными оплачивается услуга.Вы, как буд-то с другой планеты? Или первый раз решили сами оплатить коммуналку, до этого наверно не платили, за комиссию 3грн.при оплате в кассе-все знают.В других банках комиссия за оплату коммуналки-по больше.
+
0
Василь Мазепа
Василь Мазепа
17 июля 2017, 7:20
#
19036256 це концлагерний номер? По перше я питав документ який засвідчує вимоги банку. по друге оплата в дніпрі так як вище вказав. по третє оплата з картки, не зняття коштів- оплата.
+
0
19036256
19036256
17 июля 2017, 12:02
#
Вам бесполезно доказывать очевидные вещи.Днепр это тоже Украина, где законы Украины одни на всех.ОПЛАТА С КАРТОЧКИ БЕЗ ПАСПОРТА-В ТЕРМИНАЛЕ, А В КАССЕ ОТПЛАТЫ С КАРТОЧКИ-НЕТ.Сначало происходит снятие с карты в одном окне, одним оператором, а потом оплата в другом окне, другим кассиром.
+
0
Василь Мазепа
Василь Мазепа
19 июля 2017, 5:38
#
Номер. Ваша відповідь БРЕХНЯ, як можна платити а друге вікно коли в відділенні одне вікно. Будь ласка займіться чимсь корисним. Не замайте часу мого. Документ який регламентує дії працівників і все крапка.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Ощадбанке

Валюта Покупка Продажа
USD 38.35 38.8
EUR 41.85 42.5
Все курсы банка

Курс валют в Ощадбанке

Валюта Покупка Продажа
USD 38.35 38.8
EUR 41.85 42.5
Все курсы банка
Главная / Банки Украины 🏦 / Ощадбанк 💰 / Отзывы о Ощадбанке 📝 / Деньги мои, а права банка как их ипользовать