Минфин - Курсы валют Украины

Установить

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
OlenaPanova
OlenaPanova
8 января 2023, 20:39
Olena Panova
Доброго дня! Дякую за консультацію, на жаль немає можливості звернутися до Нової пошти.Через ощад24/7 отримали за грудень 2022 тільки один грошовий переказ, а інший переказ від 19.11.2022 Western Union від ВПП ООН не отримали, як його отримати? А також у онлайн банкінгу ощад24/7 мета переказу автоматично показує варіанти:«виплати допомоги родичів»; та «виплата аліментів» який варіант обирати? написати самостійно неможна це допомога від ООН?

Комментарии - 5

+
0
19036256
19036256
9 января 2023, 12:51
#
Вибираєте «Виплата грошових переказів», нажимаєте у вікні, справа стрілочку,і листаєте до самого низу «Western Union», треба указати номер переказу та сумму.
+
0
19036256
19036256
9 января 2023, 13:07
#
OlenaPanova, якщо Ви вже один переказ отримали, в додатку Ощад 24, чому зараз не можете отримати другий? Треба діяти так, як і в першому одержані.В мене виникає здивовання, якщо у Вас вже був картковий рахунок, то чому Ви при поданні документів на допомогу не вказали номер рахунку? Ми одержали допомогу прямо на картковий рахунок без додаткових рухів, нікуди не ходили, та нічого не переказували в додатку Ощад24.Гроші зразу надійшли на рахунок. «Тим, хто не має банківської картки, ООН надасть допомогу іншим способом.
Через Western Union для тих сімей, які не мають банківського рахунку. Ви отримаєте SMS-повідомлення з кодом банківського переказу (MTCN-код), який разом з документом, що посвідчує особу (паспорт, ID картка, інший державний документ), треба мати з собою для отримання грошової допомоги будь-якому відділенні Western Union.»
+
0
19036256
19036256
9 января 2023, 13:23
#
OlenaPanova, Клієнтам Ощадбанку необхідно:
Відкрити «Ощад 24/7»
Перейти до головного меню.
Вибрати розділ «Перекази».
Перейти до розділу «Виплата міжнародних переказів».
У новому вікні вибрати систему грошових переказів — Western Union.
Вказати номер грошового переказу, суму та валюту.
Натиснути «Продовжити» та у новому вікні вибрати картку для отримання переказу.
У цьому ж вікні вибрати документ, що засвідчує особу та мету отримання переказу.
Підтвердити згоду отримання перекладу вказавши цифровий код, який банк відправить на вказаний номер телефону.»: А ще в інтернеті є інформація, що такі перекази можливо одержувати в любому банку«Як отримати допомогу від ООН готівкою
На вказаний номер телефону прийде SMS з номером грошового переказу від Western Union — MTCN-код.
Маючи цей код і документ, що засвідчує особу, можна отримати гроші в будь-якому відділенні Western Union або банку-партнера. До таких відносяться «Приватбанк», «Ощадбанк», «Райффайзен Банк Аваль», «Укргазбанк», «А-Банк», а також відділення Укрпошти та «Нової пошти».
+
0
OlenaPanova
OlenaPanova
9 января 2023, 14:40
#
Доброго дня!При оформленні допомоги не було номеру карткового рахунку, а на даний момент у ощад 24/7 виплата грошових переказів , не дає мені далі продовжити пише, англійською, що ви перевищели ліміт,Скільки зберігається грошовий переказ і коли мені спробувати щераз отримати грошовий переказ?
+
0
19036256
19036256
10 января 2023, 0:24
#
OlenaPanova, Переказ треба одержати, бо тут є відгук, що у жінки батько не зміг одержати і переказ відправили назад — ось тут почитайте https://minfin.com.ua/company/oschadbank/hotline/202457/#com4414378.Зайдіть в ліміти, та змініть їх.Коли заходите в Ощад24,«картки та рахунки»біля номеру картки синій, чи блакитний прямокутник, натискаєте на цей кольоровий прямокутник, відкриються ЛІМІТИ, натискайте та змінюйте, Вам банк надішле код в СМС.А чому на англйській? Треба перемкнути на українську мову.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться