Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Ощадбанка: Хмельницкий, ул. Каменецкая, 46

Адрес:
Хмельницкий, ул. Каменецкая, 46
Телефон:
+38 (038) 275-50-09, +38 (038) 275-50-08
Время работы:
Пн-Пт: 09:00 - 18:00, без перерыва, Сб: 09:00-14:00, Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1
25 марта 2024, 17:06
Приїхав в центральний ощадбанк м.Хмельницький, щоб поміняти залізні гривні номіналом 2,5,10 грн на банкноти. Так мені сказали, що комісія 30%!!! Ви там що-зовсім з глузду зʼїхали?! Добре, що не являюсь клієнтом цього банку. Тепер точно не стану їх клієнтом.
Комментарии (4)
1 не засчитана
4 сентября 2022, 9:55
Ощадбанк обманом ворує гроші у своїх клієнтів тоїсть комісії по всяким мєлочам навіть якщо непройшла транзакція також водять таку функцію як мобільні заощадження там світить що гроші є але їх не має прохання не відіться і відказуйтеся від цього банку
Комментарии (2)
Ответ банка
Ощадбанк
5 сентября 2022, 14:14
Добрий день. Комісії банку є середньоринковими. При проведення операції на суму що перевищує доступний залишок, перший запит на добу не тарифікується, кожен наступний тарифікується в розмірі 3 гривні. Дана комісія прописана в тарифах банку. Коли ви відкривали рахунок, ви підписували документи що ознайомлені з тарифами банку. Ви завжди можете переглянути їх на сайті банку. Мобільні заощадження — це додаткова послуга на вашому рахунку. Коли ви переказує кошти на мобільні заощадження ви отримує за це додатковий прибуток в якості відсотків. В будь який час ви можете повернути їх на свій основний рахунок та використовувати.
Главная / Банки Украины 🏦 / Ощадбанк 💰 / Отделения и банкоматы Ощадбанка в Хмельницком 🏦 / Отделение Ощадбанк: ул. Каменецкая, 46, Хмельницкий

На странице собрана вся информация про отделение Ощадбанка по адресу Хмельницкий, ул. Каменецкая, 46.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Ощадбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Ощадбанка  расположенном по адресу Хмельницкий, ул. Каменецкая, 46- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.