Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Ощадбанка: Черновцы, ул. В. Александри, 2-В

Адрес:
Черновцы, ул. В. Александри, 2-В
Телефон:
+38 (0372) 57-01-22
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00, Сб: 09:00-13:30, без перерыва, Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1 не засчитана
16 января 2020, 18:38
В банку кажуть що гроші є на рахунку але вони заблоковані і відправляють телефонувати на гарячу лінію. Безготівкова монетизація зависла в повітрі, комунальні служби почали погрожувати відключенням а від банку нічого не добитись!
Комментарии (1)
Ответ банка
Ощадбанк
17 января 2020, 10:19
Доброго дня! Будь ласка, напишіть нам до особистих повідомлень ваше ПІБ та ІПН, перевіримо ситуацію.
1 не засчитана
2 января 2020, 9:15
19.12.19 написав про проблеми з пільгою, досі не вирішено питання. Вже три місяці як почалася монетизація, але й досі жодної проплати не було. Персонал навіть не хотів розбиратись… тупо відмітили що проблему вирішено, але ні, проблема досі наявна, немає жодної оплати комунальних послуг.
Написать комментарий
Ответ банка
Ощадбанк
2 января 2020, 17:56
Доброго дня! Відповідь з данного приводу вже надавалась раніше.
3
19 декабря 2019, 13:25
Вже другий місяць ніяк не можуть оплатити комунальні послуги по безготівковій монетизації!!!
В відділеннях банку нічого працівники не знають, кабінет пільговика не працює, на гарячу лінію не дозвонитись (ніхто не бере трубку і після очікування вибиває)!!!
Газ і світло не можуть оплатити…
Соцстрах каже що кошти переведені їм…
Крутять грошима як хочуть вже більше 2ох місяців!!!
Написать комментарий
Ответ банка
Ощадбанк
19 декабря 2019, 16:33
Доброго дня! Хочемо зазначити, що кабінет пільговика працює в стандартному режимі. Якщо у вас виникли проблеми при проведенні реєстрації, рекомендуємо звернутись до УПСЗН, для перевірки та актуалізації ваших персональних даних.
Що стосується оплат повідомляємо, що банк проводить сплату за комунальні послуги в автоматичному режимі, організаціям які заключили договір з банком та надали реєстри для перерахунку коштів.
Главная / Банки Украины 🏦 / Ощадбанк 💰 / Отделения и банкоматы Ощадбанка в Черновцах 🏦 / Отделение Ощадбанк: ул. В. Александри, 2-В, Черновцы

На странице собрана вся информация про отделение Ощадбанка по адресу Черновцы, ул. В. Александри, 2-В.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Ощадбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Ощадбанка  расположенном по адресу Черновцы, ул. В. Александри, 2-В- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.