Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Ощадбанка: Черновцы, ул. Главная, 204-Б

Адрес:
Черновцы, ул. Главная, 204-Б
Телефон:
+38 (03722) 4-68-11
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00, Сб: 09:00-13:30, без перерыва, Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
3
10 мая 2019, 14:25
Доброго дня! Шановний Ощадбанку начитавшись багато коментарів я й сама розгубилась і вирішила написати 21березня 2019 року я також проводила операцію через термінал, і замість 7000грн мені зарахували тільки 2000грн. А решту ні!!! Просто було написано термінал тимчасово не працює. Я була в шоці і це було вечером. На наступний день я написала заяву про повернення коштів працівник сказала що повернуть через 10робочіх днів. А сам термінал просто перезавантажили і все, хіба працівники банку не повинні були одразу після звернення зробити інкасацію?
Але це тільки був початок, вже прошло більше 45 днів я і досі чекаю дзвінка а це місячна зарплата 5000грн
Неодноразово зверталася у відділення але вони нічого мені не кажуть, гаряча лінія також нічого не знаєі просто дала відповідь пишіть ще раз заяву це просто не вкладається в голові. Дійсно але що робити мені в такій ситуації, до кого звертатися?
Хто несе відповідальність за повернення і процес повернення коштів, і за надлишок коштів в терміналі???
Шановні клієти Ощадбанку будьте обережні!
Написать комментарий
Ответ банка
Ощадбанк
10 мая 2019, 16:49
Доброго дня!
Приносимо вибачення за створені незручності.
Просимо вказати в особисті повідомлення ваше ПІБ та фінансовий номер телефону.
Перевіримо інформацію, надамо зворотній зв'язок.
1
15 июня 2018, 9:26
15.06.2018 року у відділенні № Головна 204 Б м. Чернівці при спробі оплатити комунальні послуги через платіжний термінал отримала «максимум» задоволення. Термінал завис, як тільки «проковтнув картку», хоча жодних неадкватних дій з мого боку, блискавки з неба, перебоїв з електропостачанням не було.
У мене питання: технічні проблеми установи Ощадбанку — це проблеми клієнта?
Клієнт отримав:
1. Негативний стрес
2. Запізнення на роботу через блокування карти, і пошук номера відділення,
3. Зіпсутий настрій.
4. Втрата особистого часу на пошук спершу картки після інкасації, потім
5. ОКРЕМИЙ бонус від Ощадбанку!!! ЗА розблокування картки, яка заблокована З ТЕХНІЧНИХ ПРИЧИН БАНКУ платити має клієнт! І справа не в 30 гривнях, а в традиціях ОЩАДБАНКу! ДЕ ЛОГІКА? Це ж не клієнт втратив картку через власну недбалість, тоді питань немає, хоча в Приватбанку без проблем і безкоштовно поновлюють картку і в такому випадку. Та це Ощадбанк мав би мені 30 грн. заплатити за незручності!!! Дякую за обслуговування!
Виникає питання? А може Ощадбанк зацікавлений в такому? Скільки карток треба проковтнути ВАШИМ ТЕРМІНАЛАМ, щоб потім Ви наїлись по 30 гривень з кожного щасливого клієнта!

Окрема розмова про нав'язування кредитної лінії, від якої лише зі величезними трунощами вдалось відмовитись.

І чудове питання з гарячої лінії — У ЯКОМУ ВІДДІЛЕННІ ЦЕ СТАЛОСЬ? а ДЕ ЦЕ Я МАЮ ЗНАТИ!!!!!?? крім реклами де НОМЕР ВІДДІЛЕННЯ НА ДВЕРЯХ? НА ТЕРМІНАЛІ???

ВСІМ НЕ РЕКОМЕНДУЮ послуги Ощадбанку — банку з радянськими традиціями обслуговування.
Написать комментарий
Ответ банка
Ощадбанк
15 июня 2018, 10:45
Доброго дня. Приносимо вибачення за незручності. На жаль, інколи техніка може давати збій. При вилученні картки терміналом, блокується вона лише за бажання клієнта, при цьому, оператор попереджає про те, що за розблокування передбачена комісія.

На странице собрана вся информация про отделение Ощадбанка по адресу Черновцы, ул. Главная, 204-Б.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Ощадбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Ощадбанка  расположенном по адресу Черновцы, ул. Главная, 204-Б- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.