Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Ощадбанка: Ужгород, пл. Гренджи-Донского, 3 пом. 1

Адрес:
Ужгород, пл. Гренджи-Донского, 3 пом. 1
Телефон:
+38 (0312) 645-940
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-17:30, перерыв: 13:00-14:00, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
5
6 декабря 2018, 15:59
03 грудня 2018р. по адресі Г.Донського м.Ужгород, де закрите відділення, наявні термінал і банкомат. я хотіла оплатити комунальні послуги, але термінал взяв карточку і «завис» ніяких команд не виконував і про повернення картки взагалі небуло мови. Я одразу зателефонувала на гарячу лінію, єдине що вони мені запропонували це заблокувати карту і шляхи її розблокування або перевидачі та звернутись до обслуговуючого відділення в робочий час. наступного дня я звернулась до відділення де менеджер нічого не змогла мені ні пояснити оскільки вона не причетна до роботи техніки і надала номер телефону служби безпеки банку, яка займається інкасуванням. на цьому розмова з менеджером була завершена і я практично без будь-якої інформації покинула приміщення банку. Коли я зателефонувала за номером телефону(наданий менеджером) мені відповіли що ніякої інформації не надають і взяли в мене контактний номер телефону та ПІП. «БУДЕ ІНФОРМАЦІЯ МИ ВАМ ЗАТЕЛЕФОНУЄМО». на цьому закінчилась розмова. сьогодні проходячи попри дане закрите відділення я побачила машину інкасаторів, моїй радості не було меж, але коли мужчини вийшли з приміщення сказали що термінал вони не чіпали, оскільки заявки не було!!! тож я знову залишилась ні з чим. Питання хто займається заявками на інкасацію чи ремонт??? Термінал не працює, його ніхто не інкасує, відповідей немає ніде. до кого ще раз йти щоб хоть якось вирішити дане питання??? я незадоволена через відсутність допомоги у наче простій справі!!!
Написать комментарий
Ответ банка
Ощадбанк
6 декабря 2018, 18:04
Доброго дня!
Приносимо вибачення за дану ситуацію. Просимо надати в особисті повідомлення Ваше ПІБ та номер телефону, приблизний час та дату проведення операції через термінал. Будемо раді допомогти у вирішенні питання.
Главная / Банки Украины 🏦 / Ощадбанк 💰 / Отделения и банкоматы Ощадбанка в Ужгороде 🏦 / Отделение Ощадбанк: пл. Гренджи-Донского, 3 пом. 1, Ужгород

На странице собрана вся информация про отделение Ощадбанка по адресу Ужгород, пл. Гренджи-Донского, 3 пом. 1.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Ощадбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Ощадбанка  расположенном по адресу Ужгород, пл. Гренджи-Донского, 3 пом. 1- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.