Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Ощадбанка: Борисполь, ул. Киевский путь, 86-А

Адрес:
Киевская область, Борисполь, ул. Киевский путь, 86-А
Телефон:
+38 (04595) 6-01-04, +38 (04595) 6-01-20
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00, без перерыва, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1
19 ноября 2017, 19:14
Ну це абзац! Якщо ДЕРЖАВНИЙ БАНК таке творить — що казати про інших!
Ви обнагліли вкрай! Я НЕ ГРОШІ а ви мені парите потреб кредит. Ну ок, скоро буду при кожоному візити викликати наряд для профілактики.

п.с.
1. умови договору НЕ були мені доведені до відома
2. тарифи НЕ надані
і багато чтого

Чого коштує *** шрифт. Але я його все-таки прочиав. ХА! Треба 3 шрифт!
Хоча і заяву про приєднання до «мій рахунок» підписав, окрім підписання договору по депозиту, цікаво що інтернет банкінг там.

п.п.с.
*** розірвала договір який парила на кредит при мені, коли я сказав що вона припухла і я підписувати не буду. Це було щось.
Да, ви тут відповіді даєте — а ну скажіть — чому в заяві про приєднання на поточний рахунок ВСЕ РІВНО Є КРЕДИТНА ЛІНІЯ!? А?!
Написать комментарий
Ответ банка
Ощадбанк
20 ноября 2017, 11:25
Доброго дня!
Приносимо вибачення за можливі незручності.
Підписання договору комплексного банківського обслуговування є обов'язковим для всіх Клієнтів і включає в себе, в тому числі, договір на відкриття кредитного ліміту. Якщо Ви не бажаєте користуватися послугою, в заяві на відкриття прописується розмір кредитної лінії 0 грн.
З тарифами є можливість ознайомитися на нашому сайті за посиланням:
https://www.oschadbank.ua/ua/private/paycards/dogovir-taryf-inshe/
Главная / Банки Украины 🏦 / Ощадбанк 💰 / Отделения и банкоматы Ощадбанка в Борисполе 🏦 / Отделение Ощадбанк: ул. Киевский путь, 86-А, Борисполь

На странице собрана вся информация про отделение Ощадбанка по адресу Борисполь, ул. Киевский путь, 86-А.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Ощадбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Ощадбанка  расположенном по адресу Борисполь, ул. Киевский путь, 86-А- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.