Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Ощадбанка: Киев, ул. Маршала Малиновского, 9-А

Адрес:
Киев, ул. Маршала Малиновского, 9-А
Телефон:
+38 (044) 419-62-45
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00, без перерыва, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1 не засчитана
5 мая 2020, 9:57
На сайті написано, що банк працює до 19.00. Прийшла 04.05.20 в 17.30 — вже закрито. На дверях непримітний папірець, що працюють до 17.30. То мені необхідно було прийти в банк для того, щоби взнать години його роботи. Дівчина каже приходьте завтра в 8.30 — пропустимо без черги. То там ще й черга є. Але ж ми на карантині — працюємо в онлайні. Ощадбанк про це знає чи ні?.. Щоб замінити карту, необхідно прийти тричі — 1-й раз — взнать розклад, 2-й раз — замовити карту (це такий прикол ), 3-й раз отримати її. А не можна замовити в онлайні?
Написать комментарий
Ответ банка
Ощадбанк
5 мая 2020, 12:21
Доброго дня! Враховуючи карантинні заходи, графік роботи відділень може змінюватись. Перепрошуємо за незручності.
2
4 мая 2020, 16:45
На мій погляд в банку і на гарячій лінії працюють некомпетентні співробітники. Дають незбалансовані відповіді. Перший каже одне, другий — друге, а третій — ще інше. Для чого так заплутувати людей. Якщо вже набрали на роботу людей з неналежною освітою, то влаштуйте їм курси по підвищенню кваліфікації, чи з ліквідації безграмотності. А якщо людина має знання тільки для роботи двірником — то нехай туди і іде. Карта закінчилася 03.20 — сказали подзвонити в 07 місяці (бо карантин). Тепер виключили смс-сповіщення: сказали приходити в відділення (але ж карантин ніхто не відміняв). Завтра заблокують ( бо ж строк закінчився). Потім знімуть гроші — а ти ні сном, ні духом — бо ж нема смс. Де правда?
Комментарии (1)
Ответ банка
Ощадбанк
5 мая 2020, 12:29
Доброго дня! Будь ласка, деталізуйте суть вашого звернення нам до особистих повідомлень.
Главная / Банки Украины 🏦 / Ощадбанк 💰 / Отделения и банкоматы Ощадбанка в Киеве 🏦 / Отделение Ощадбанк: ул. Маршала Малиновского, 9-А, Киев

На странице собрана вся информация про отделение Ощадбанка по адресу Киев, ул. Маршала Малиновского, 9-А.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Ощадбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Ощадбанка  расположенном по адресу Киев, ул. Маршала Малиновского, 9-А- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.