Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Ощадбанка: Сокиряны, ул. Горького, 5

Адрес:
Черновицкая область, Сокиряны, ул. Горького, 5
Телефон:
+38 (03739) 2-14-53
Время работы:
Пн-Пт: 08:30-17:30, без перерыва, Сб: 09:00-13:30, Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1
17 января 2020, 2:29
Сьогодні прийшло смс що моя картка заблокована. Хоть термін її дії ще не закінчився. Після чого мені зателефонував чоловік який назвався «працівником ОщадБанку»… сказав що картка заблокована, терміново потрібно їхати в відділення ОБ і відновити її...і щоб я не зробив помилки, бо в іншому разі мені прийдеться їхати до Київ розбиратись. Їхати мені було до банку 30 хв. Коли я приїхав в банк той самий чоловік перездвонив і сказав підійти до каси отримати картку. Від каси мене направили до працівника банку, яка вже видала мені готову іменну картку, яка була активована і на яку вже були перенесені кошти з моєї карти… Сказала що вона мені раніше здвонила що катру замінили… Але ніяких дзвінків від банку не було. Але вона наполягала на своєму що вона дзвонила… Але ж смс про заблокування карти прийшло тільки сьогодні… Приїхавши додому мені знов прийшло смс що треба настроїти Ощад24/7 та смс сповіщення про надходження коштів на нову карту. Знову подзвонив той нібито «працівник банку» щоб то все настроїти протрібно сказати йому дані картки… в поспіху не розібравшись, я назвав те що йому було потрібно і всі гроші з карти «полетіли» в невідомому напрямку…
Таку сплановану і швидку схему обдурювання людей можливо провернути тільки зі співпрацею працівника ОщадБанку та шахраями… Тим більше (як я пізніше дізнався) рініше теж були замічені шахрайські наміри за тим ж працівником банку (яка видала мені катрку) по телефону намагалась дізнатись всі дані катрки… та ще якісь махінації з кредитами на іншу людину.
Комментарии (1)
Ответ банка
Ощадбанк
17 января 2020, 11:01
Доброго дня! Хочемо зазначити, що банк постійно попереджає про те, що клієнти мають дотримуватись політики безпеки та не розголошувати власні персональні данні, що працівники банку не дзвонять до клієнтів і не запитують їх персональних даних. Напишіть нам до особистих повідомлень ваше ПІБ, контактний номер телефону, яке відділення ви відвідували та ім'я співробітника який вас обслуговував.

На странице собрана вся информация про отделение Ощадбанка по адресу Сокиряны, ул. Горького, 5.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Ощадбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Ощадбанка  расположенном по адресу Сокиряны, ул. Горького, 5- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.