Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Ощадбанка: Шепетовка, Староконстантиновское шоссе, 6

Адрес:
Хмельницкая область, Шепетовка, Староконстантиновское шоссе, 6
Телефон:
+38 (0384) 04-04-19, +38 (038) 404-00-13
Время работы:
Пн-Пт: 08:00-17:00, Сб: 09:00-13:30, Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
5
9 августа 2019, 10:50
Дуже сподобалось обслуговування консультанта банку Ковальвої Маріанни, дуже вічлива та приємна особа, допомогла і вирішила всі мої питання. Дякую!
Написать комментарий
Ответ банка
Ощадбанк
12 августа 2019, 9:07
Доброго дня!
Раді, що ви залишились задоволені обслуговуванням.
1
28 октября 2016, 21:11
28.10.16 хотів поновити картку. у відділені дали підписати договір не розказуючи про умови. прочитавши сам договір, вияснилось що я маю прийняти умови кредиту на суму 1500грн. причому договір був в одному екземплярі. при запитанні про перегляд умов договору, сказали що це неможливо. попросив викликати управляючу відділення. при телефонній розмові з управляючою відділення, вияснилось що змінити умови договору неможливо. Заявивши що я хочу змінити банк, мені було сказано що я маю підписати договір і не мішати їм (працівникам банку) працювати. і взагалі що я ніхто, і немаю права переходити в інший банк.
Комментарии (2)
Ответ банка
Ощадбанк
31 октября 2016, 11:36
Добрий день. Приносимо вибачення за незручності. Дійсно Довговір є типовим, але Ви можете написати заяву на анулювання кредиту. Ми проведемо роботу з персоналом.
1
1 марта 2016, 9:49
Шановні громадяни. Прошу Вас, ніколи не майте діло з державними установами — тим більше з банками! Яка держава такий і банк. Мав депозит в гривні і в дол. Гривневий все номально, з валютним проблеми, валюту щоб видали треба замовляти, чекати… Відкрити депозит треба годину висідити і кучу бумаг підписати. Самому депозит відкрити — це шось з космосу, інтернет банкінг це просто назва, навіщо він якщо в ньому нічо не можна зробити?, щей 5грн. в місяць за обслуговування треба платити. Валютний депозит забирав до центу то при переводі цей цент завис і прийшлось пів дня чекати щоб вони розрулили СВОЮ ПРОВИНУ!!!

Але головне, написав листа щоб вони мені дали довідку про доходи для щорічної декларації (на емейл). Відповідь: "… звернутись у відділення там де вікривали, з паспортом, договором про відкриття рахунку і за довідку з кожного рахунку треба заплатити 50грн!!!..."

егей «БАНК що ДІЄ»… (гяк і все вищеописане) подібна довідка створюється за секунду в інтернетбанкінгу а у Вас???

помоєму Пишному і Сені пора давно поставити хештег не «ощадбанкдіє» а #ОЩАДБАНККУРИТЬ"
Комментарии (9)
Главная / Банки Украины 🏦 / Ощадбанк 💰 / Отделения и банкоматы Ощадбанка в Шепетовке 🏦 / Отделение Ощадбанк: Староконстантиновское шоссе, 6, Шепетовка

На странице собрана вся информация про отделение Ощадбанка по адресу Шепетовка, Староконстантиновское шоссе, 6.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Ощадбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Ощадбанка  расположенном по адресу Шепетовка, Староконстантиновское шоссе, 6- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.