Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Ощадбанка: Долина, ул. М. Грушевского, 26-А

Адрес:
Ивано-Франковская область, Долина, ул. М. Грушевского, 26-А
Телефон:
+38 (03477) 2-94-07
Время работы:
Пн-Пт: 08:30-17:00, без перерыва, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1
20 октября 2022, 19:13
Сьогодні зіткнулася з махінацією по вимаганню грошей у відділені ощадбанку у м.Долина, вул.Грушевського 26А.
Мені надійшов переказ як ВПО від чеської благодійної оргазаціі, про що прийшло СМС повідомлення від ощадбанку. Я звернулася до вищевказаного відділення ощадбанку у м.Долина. Простоявши в черзі приблизно 30−40хвилин (часу в мене було обмаль) я нарешті отримала змогу забрати свій переказ. Але чомусь оператор мене спросила чи сума переказу більша 9000грн. Сума була більша. Тоді вона тихо і не чітко щось сказала про сплату 150грн. Я перепитала її 2 раза. І тільки на третій раз оператор вже чітко відповіла, що я ЗОБОВЯЗАНА купити якусь страховку за 150грн. Я відмовилась. Вона сказала, що це обовязково. Я перепитала дуже голосно і чітко «Для того щоб я отримала свої гроші я повинна обовязково купити у них продукт, який мені не потрібен?» Вона чітко відповіла «Так. Тому що це прописано в регламенті банку». Я сказала, що мені потрібен цей переказ. Дозволу або згоди на купівлю страховки я не надавала, але вона все рівно забрала 150грн з грошей переказу і оформила цю страховку не надавши ніяких роз’яснень що це таке і для чого. Потім підсунула квитанції, які я підписала. Без мого дозволу, без моєї згоди з грошей, які мені перерахувала благодійна оргвнізація забрали 150грн.
Я подзвонила на гарячу лінію, де мені порадили звернутися до начальника відділення і вона зобов’язана показати мені регламент де це прописано. Я так і зробила, але керівниця категорично відмовилась мені його показувати. Я ще раз чітко сказала, що мені не потрібна була ця страховка і її оформили проти моєї волі. На що отримала відповідь, що раз мені видали квитанцію, то це автоматично означає мою згоду. А те що мені відмовились видавати гроші без підпису квитанції про купівлю цієї страховки, то це мої проблеми. Є у місті інші відділення, треба було діти туди (це взагалі законно?!).
Все це відбувалось у присутності свідків. Також я впевнена, що у відділені є камери спостереження. І дуже сподіваюсь вони записують звук.
Це все підпадає під шахрайські дії шокує те що це відбувається у відділені державного банку
Комментарии (1)
Ответ банка
Ощадбанк
21 октября 2022, 10:12
Добрий день. При отриманні грошового переказу ви дійсно можете обирати самостійно чи бажаєте відкривати страховку чи ні. Дозвольте перепросити Вас за завдані незручності та надану недостовірну консультацію працівником відділення. Ми цінуємо кожного клієнта, тому обов'язково перевіримо інформацію та проведемо роботу із працівниками відділення, для того щоб в майбутньому не виникало таких ситуацій.
4
28 июля 2022, 19:07
В кінці червня оформила договір інтернет-еквайрингу з ощадбанк у відділенні м.Долина івано-Фраківської обл., спеціаліст Тетяна взяла копії всіх необхідних документів, зокрема і довідку про відкриття рахунку і іншому банку, куди мали перераховуватись кошти. Як виявилось, цей спеціаліст в базі банку ввела не мій номер рахунку ФОП, а зовсім іншого ФОП. Дізнатись, куди пішли мої кошти, я не можу вже 3 дні. Мене переправляють в телефонному режимі до різних спеціалістів, які лише фіксують заявки. До керівника філії в Івано-Франківську Любомира не можу додзвонитися, він не бере слухавку. Це просто жах, вражає недбалість і безвідповідальність працівників банку.
Написать комментарий
Ответ банка
Ощадбанк
1 августа 2022, 11:43
Доброго дня. Ситуацію перевіряємо, найближчим часом надамо зворотний зв'язок в приватні повідомлення.
1
22 августа 2020, 16:16
Но чому, чому цей довбаний банк перераховує зарплату самий останній! Колеги мають картки інших банків і уже як 2 дня тратять зарплату а я сиджу дома,«економлю»! А в людей кредити і як тоді ЗП дали но Ощад вирішив що ви їх получете потом.В суд їх треба!!!
Комментарии (2)
Ответ банка
Ощадбанк
25 августа 2020, 14:04
Зоряна, доброго дня! Хочемо зазначити, що банк перераховує кошти на рахунки клієнтів після того, як отримує їх від організації. Тому питання щодо зарахування, потрібно задавати організації. Дякуємо! З повагою команда Ощадбанку.
Главная / Банки Украины 🏦 / Ощадбанк 💰 / Отделения и банкоматы Ощадбанка в Долине 🏦 / Отделение Ощадбанк: ул. М. Грушевского, 26-А, Долина

На странице собрана вся информация про отделение Ощадбанка по адресу Долина, ул. М. Грушевского, 26-А.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Ощадбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Ощадбанка  расположенном по адресу Долина, ул. М. Грушевского, 26-А- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.