Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Ощадбанка: Киверцы, ул. Паркова, 10

Адрес:
Волынская область, Киверцы, ул. Паркова, 10
Телефон:
+38 (089) 226-32-92
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00, без перерыва, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1 не засчитана
28 января 2020, 0:02
Мій батько пенсіонер знімав пенсію за кілька місяців з банкомата ощадбанка 23.01.2020р. Банкомат зі всієї сумми видав 800грн. 100гривенними купюрами. З яких одна була пошкоджена і яку він хотів обміняти на касі, на що йому відповіли що вона щей фальшива, і не прийняли, хоча в нього був чек про зняття. Його товариш порекомендував звернутись до начальника відділення, що він і зробив на свою голову. В той день він був не сам, а глядів внука (тобто мого сина 7 років). Начальниця відділення заявила в поліцію що він приніс 100гривенну купюру фальшиву і йому інкримінують підробку і збут фальшивих грошей. Протримали його з внуком більше чотирьох годин у відділенні. А слідчий просто в очі сказав згадуй де давали здачу бо такого бути не може. Хоча і я був свідком що після банкомата у нього була ця надірвана купюра. Крім знятої сумми жодної купюри у нього в портмане не було. Скажіть мені як можна довіряти такій прогнившій банківській системі якщо навіть сліпого пенсіонера обвинувачують у підробці і збуті фальшивих грошей які він зняв в банкоматі, а довести цього не може???
Написать комментарий
Ответ банка
Ощадбанк
28 января 2020, 11:42
Доброго дня! Ваш батько може написати заяву у відділенні банку для проведення службового розслідування. Проте хочемо повідомити, що перед завантаженням до банкомату, всі купюри проходять перевірку.

На странице собрана вся информация про отделение Ощадбанка по адресу Киверцы, ул. Паркова, 10.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Ощадбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Ощадбанка  расположенном по адресу Киверцы, ул. Паркова, 10- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.