Моно банк нараховував проценти поки був 4роки 3 місяці в полоні.

Я військовослужбовець України за контрактом.6 березня 22-го року я виконуючи свої обовʼязки потрапив у полон і перебував там до 26 червня 26 року. Після звільнення зараз проходжу реабілітацію. На момент потрапляння в полон у мене була певна заборгованість перед monobank. Я не відмовляюся від реальних фінансових зобов’язань. І готовий сплатити суму, яку фактично був винен банку станом на 6 березня 22-го року. Понад 4 роки в полоні я фізично не мав можливості користуватися банківськими послугами, контролювати рахунок, здійснювати платежі чи врегульовувати питання боргу. Попри це банк продовжив нарахування, звернувся до суду, після чого було відкрито виконавче провадження та накладено арешти на мої рахунки. Справа розглядалася також в апеляційному суді. Дії банку визнані неправомірними. Проте зараз у моєму особистому кабінеті monobank продовжує відображатися заборгованість понад24000 гривень. Я прошу не списати борг, а надати точний розрахунок фактичної суми, яку я був винен станом на 6 березня22 року, провести перерахунок та надати можливість сплатити цю суму, щоб остаточно закрити питання. Також прошу пояснити, чому після рішення апеляційного суду в кабінеті досі показується ця сума. Документи, що підтверджують полон, дату звільнення та судові рішення, готовий надати офіційно.
Щиро співчуваю вам. Розумію, наскільки це був важкий час для вас та від всієї команди дякуємо вам за наш захист 🙏

За час проходження служби ми прибираємо відсотки за кредитом. Для цього нам необхідно отримати документи, що підтверджують це.

Написали вам тут у особисті повідомлення, щоб детальніше розібратись, щодо документів 🩵

17 сентября 2026, 13:08
Решение суда вы отправляли поддержке монобанка?
Не помню точно как сейчас, но там неделю или две нужно ждать после того как решение суда есть.
Документы о плене тоже отправили поддержке моно?
17 сентября 2026, 20:50
Форма 5, военный билет ещё вышлите поддержке монобанка, банк вообще не знает что вы военный
Василь Медведь
Василь Медведь
18 сентября 2026, 10:15
Все було зразу відправлено як тільки відновили документи і всі довідки і рішення суду. Коли відкривав картку вони знали що я військовий ДПСУ (було вказано в анкеті)

Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Отзывы о monobank 📝 / Моно банк нараховував проценти поки був 4роки 3 місяці в полоні.