Банк не іде на мирне врегулювання питань і заганяє людей в борг.
- 28 июня 2026, 18:53
Просить бесполезно, будут лить слезы и тонны отговорок, потом софт и хард коллекторы будут звонить убеждать вернуть кредит. Когда услышут что деньги надо на лечение наоборот кредитный лимит в 0
- 29 июня 2026, 12:15
І шо тепер?
Моя покійна мати півтора роки мовчки з пенсії платила борг, який намалювала електрокомпанія, поки я не дізнався та не погасив разово, бо вже пізно було боротись. Так вона й не брала тих грошей в кредит.
А тут люди на бачать жодних проблем добровільно взяти кредит, але раптом знаходять купу причин не платити.
Якщо ти дуже сердешний, то заплати її кредит або просто роздавай гроші в борг без відсотків військовим, мамам, бабцям, студенткам з невдалим стартом на онліфанс, тощо.
Але фіг там, такі як ти за копійку в пса кістку з горла вирвуть і здатні лише язиком плескати.
- 30 июня 2026, 15:50
Жадный банк с миллиардными доходами ничего не потеряет, немного подождав пока клиент вернет задолженность. Конечно с турецкой виллы виднее, не уплачивая ни гривны налогов, как лучше всего отбеливать репутацию алчных банкиров, которые душат клиентов огромными процентами в затруднительном положении. На этом они и поднялись, обкладывая клиентов мародерскими процентами и штрафами по кредиту
- 30 июня 2026, 18:00
Як би ти свої гроші в борг дав, вже б із сокирою боржника під дверима чекав.
Бо я ж кажу, ваша братія власної копійки навіть вмираючому з голоду не дасть, зате чужими грошима розкидатись туда-сюда — герої…
- 30 июня 2026, 18:56
Я давал в долг челу, которого очень много лет знаю, без процентов и штрафов, то что он оказался в нехорошей ситуции, и вернул мне все полностью без сроков. Другому дал тот так ничего и не вернул, мб и хорошо если его где-то грохнули на фронте т.к. мобилизовали. Это ты защищаешь мародеров которые выгрызут все до копейки с людей и их родственников, которые по плохим причинам попали в долг
- 1 июля 2026, 18:50
Все що треба про тебе знати: потай радієш, якщо людину, яка не повернула тобі борг, вбили десь на фронті. Яка скажена ганьба.
Але, нажаль, два місяці назад зіштовхнулася з серйозними непередбачуваними ускладненнями зі здоров’ям — на великому терміні вагітності пішли серйозні ускладнення на серцево — судинну систему. У зв’язку з чим, тимчасово не змогла виконувати свої фінансові зобов’язання. Неодноразово зверталась до служби підтримки і офіційно на пошту з проханням надати кредитні канікули до трьох місяців (народження дитини і полегшення стану), не нараховувати штрафи, за можливості — відсотки, щоб зменшити фінансове навантаження. Але, нажаль, Банк не іде ні на які поступки, а загоняє в борги ще більше, в несанкціоновані овердрафти зі збільшеними відсоткам.
Я, як клієнт не відмовляюсь від зобов’язань, за роки обслуговування зарекомендувала себе, як відповідальний клієнт. А коли виникли непередбачувані обставини, навіть, враховуючи вагітність — постійний тиск та погіршення ситуації, не дивлячись на те, що я сама намагаюсь мирно врегулювати питання.
Для перевірки вашого питання вже зв'язались з вами тут в особистих повідомленнях🙏🏻