Дитяча картка monobank
Доброго дня.
Хочу поділитися пропозицією щодо покращення продукту «Дитяча картка monobank».
Зараз у дитячій картці є функція батьківського контролю та можливість встановити ліміт оплат за день. Більшість батьків, і я в тому числі, сприймають цей ліміт як загальне обмеження всіх витрат дитини.
Але на практиці виявляється, що це не зовсім так.
Існує кілька різних способів використання коштів:
1. Зняття готівки.
2. Перекази в застосунку (наприклад, донати або перекази іншим користувачам).
3. Покупки в офлайн-магазинах.
4. Оплата в інтернеті.
На даний момент встановлений батьками ліміт фактично обмежує лише один із цих напрямків — оплату в інтернеті.
Виходить ситуація, коли дитина може використати значну частину або навіть усі свої заощадження через інші способи: зробити переказ, витратити кошти в магазині або іншим шляхом, який не підпадає під встановлений ліміт.
Я розумію, що всі ці моменти, можливо, описані в правилах користування та юридичних документах. Але якщо створюється саме дитячий фінансовий продукт, було б дуже корисно допомогти батькам не тільки блокуванням можливостей, а й можливістю гнучко керувати ризиками.
Було б чудово, якби в майбутньому в застосунку з’явилась можливість встановлювати окремі ліміти для:
• переказів;
• зняття готівки;
• оплат у магазинах;
• інтернет-покупок.
Це зробило б дитячу картку набагато безпечнішою та дало б батькам більше контролю над фінансовими навичками дітей.
Хочу додати ще один момент зі свого особистого досвіду.
Коли я зрозумів, що ліміти працюють не зовсім так, як я уявляв, то звернув увагу на саму назву функції — «Ліміт оплат за день». Саме так написано на кнопці в застосунку, і я, як батько, автоматично сприйняв це як обмеження всіх щоденних витрат дитини.
На практиці виявилося інакше.
Я дізнався про це в момент, коли мій син зробив кілька донатів пану Стерненку, і я зрозумів, що встановлений мною ліміт насправді не контролює всі операції з карткою.
Дякую за увагу. Сподіваюсь, ця пропозиція допоможе зробити продукт ще зручнішим і безпечнішим для сімей.
Дякую за ваш інтерес до нашого продукту та пропозицію 🙌
Передали ваше побажання, ми обов’язково його розглянемо і постараємось втілити у майбутніх оновленнях