Biopharma plasma зливає персональні дані моно банку!

Не встигла я сьогодні заповнити анкету і зареєструватися, як донор плазми — за ПІБ! РНОКПП! ТЕЛ! ОДРАЗУ ПРИЙШЛА СМС від мономобанку! отримай грошову винагороду на карту моно! При тому, що в анкету не було вказано монобанку! Ось так зливає Біофарма дані! Як тільки ваш номеру попадає до них в базу! одразу отримаєте спам смс! це як називається? куди дивиться регулятор!!!
monobank
Нам дуже прикро, що у вас склалася така думка
У нас з Biopharma є спільний проєкт
При здачі крові заповнюється анкета. В ній ви вказуєте ваш номер телефону і також погоджуєтесь на відправку рекламних комунікацій. Якщо ви повідомляєте, що бажаєте отримати виплату на банківську картку, то ми надсилаємо повідомлення з посиланням, де достатньо вказати номер картки будь-якого банку, на який буде проведено виплату

Недорого Отзывы
Недорого Отзывы
5 апреля 2026, 17:53
Так почему отзыв монобанку?
6 апреля 2026, 8:13
Бо моно банку зливає не за спасибі! У них кооперація, це ж очевидно! Особисто я цього не просила! Чому якийсь банк може так собі просто знати про мої справи «„буденні“»?!! Чому не можна додати скріншоти!
12 апреля 2026, 13:40
Також погоджуєтесь на відправку рекламних комунікацій цього в пункті не було!
12 апреля 2026, 13:42
І без вашого смс там є строка, в яку власне і вписуються номер карти в анкету! ще до попадання мого номера тел в базу! покажіть мені цей пункт! у мене усі сфотографовані сторінки! вам просто зливають інфу! от і все
12 апреля 2026, 14:07
ДОСЛІВНО!

Я ознайомлена з усією інформацією та даю всі вказані згоди на проведення забору крові та/або її компонентів, обробку персональних даних і отримання інформаційних повідомлень, у т. ч. на подальші донації!
(це стосувалося пункту тесту на ВІЛ!)

ПІДПИСУЮЧИ АНКЕТУ, Я ОЗНАЙОМЛЕНА:

— про можливе ускладнення…
— про дотримання вимог до процедури забору крові…
— зі ст. 14, п. 2 Умови та порядок здійснення донації…

— з п. 6 ч.2 ст. 7 Закону України про захист ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

ДАЮ ЗГОДУ НА ПРОХОДЖЕННЯ ТЕСТУ НА ВІЛ (Згідно з наказом МОЗ ном 415 19.08.2005р.)

ДАЮ ЗГОДУ НА ОТРИМАННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ АНАЛІЗІВ ШЛЯХОМ ВІДПРАВКИ ІНФОРМАЦІЙНОГО СМС на мій номер тел.

пункт про номер банк карти, на яку я мала бажання отримати вигагороду був нижче! і з поміткою мого підтвердження, стосовно того, що я є власником банк карти, номер якої я зазначив/ла для отримання виплати за донацію.

і все! покажіть мені про вашу рекламну смс пункт!

спам чистої води!

Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Отзывы о monobank 📝 / Biopharma plasma зливає персональні дані моно банку!