Банк = нуль стресу
Нещодавно зі мною сталася ситуація з підтвердженням документів для Пенсійного фонду. Я створила пароль із 7 знаків замість мінімальних 8 — просто не помітила 😅. Декілька днів ми спілкувалися, я надсилала скріншоти, а потім дуже уважний співробітник нарешті помітив мою помилку.
Щиро перепрошую за неуважність! І водночас дякую вам за терпіння, спокій і професіоналізм — усе вирішилося легко, без стресу, і я відчула повну впевненість.
Хочу також розповісти ще одну ситуацію, яка трапилася кілька років тому. Оплачуючи комунальні послуги в гуртожитку, я не помітила оголошення про зміну рахунку і відправила гроші на старий. Коли я прийшла до бухгалтерії і сказала, що у мене Монобанк, потрібно було бачити їхні обличчя 😄 — перегляди, здивування, намагання вимовити назву. Попередили: був подібний випадок, клієнт очікував кошти декілька місяців, оформляв багато документів, неодноразово навідувався в банк… Ця інформація мене зовсім не налякала, так як за тривалий період я чітко бачила різницю між Монобанком та іншими банками. Вони порадили звернутися в банк, і я написала у Viber повідомлення, надала фото оголошення… і вже того ж дня (або наступного, не пам’ятаю) гроші були на моєму рахунку, не виходячи з дому!
Тоді я ще не вміла писати відгуки і мала багато інших турбот, тому ділюся цим лише зараз, вибачте.
Дякую вам за уважність, доброзичливість і спокій, який ви даруєте кожному клієнту. З вами будь-яка проблема вирішується легко, без негативу — це перевірено роками. Я щиро вдячна кожному з вас!