Мерзенна якість «чорних» карток

не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
Вера М. 13 февраля 2026, 11:00
Послугами банку в цілому задоволена, але є один нюанс і доволі неприємний. Пластик на чорній картці постійно розшаровується. Тобто стабільно раз на 3−4 місяці я карту перевипускаю, все б нічого, але перевипуск не безкоштовний. Невже не можна покращити якість карток? До речі, користуюсь фізичною картою раз на тиждень, коли їду на закупи, а решта часу вона спокійно лежить у гаманці, тобто списати ситуацію на інтенсивність використання — не вийде. Моно, ви думаєте щось із цим робити?
monobank
monobankua 13 февраля 2026, 16:08
Вибачте за неприємний досвід з нашою карткою. Ми використовуємо сучасні стандарти виготовлення, але, схоже, картка могла зазнати пошкоджень під час використання.
Перевипустіть картку у відділенні Універсал Банку (якщо є у вашому місті) це безкоштовно, якщо принесете пошкоджену.
Ще можемо надіслати картку на пошту або ви купуєте її в магазині. При купівлі в магазині 50 грн повернуться одразу після активації. Коли спишеться 100 грн за перевипуск — напишіть в підтримку і розглянемо компенсацію 🙂

13 февраля 2026, 12:00
Думаем, а зачем?
Вера М.
Вера М.
13 февраля 2026, 20:02
Значить ваші стандарти якості не такі вже й сучасні. Тому що з картами інших банків подібне не відбувається, хоч користуюсь ними приблизно з такою ж інтенсивністю. Минулий раз карту міняла в листопаді. Я що, нею лід із вікон на машині шкребу, чи кокаїн розділяю на смужки? Ви про що?
olexey designer
olexey designer
14 февраля 2026, 16:01
Картки замовляють у підрядника якомога дешевше з гнилого пластика, тому вони розшаровуються дуже швидко, при мені знайомий за тиждень 2 рази підряд міняв пластик, коли це було ще безкоштовно, тупо нфц на картці здихав на наступний день
SergeyNina
SergeyNina
15 февраля 2026, 12:12
Брак при производстве или карта второй сорт.
Я на работу закупаю временные пропуска которые постоянно воруют или людей похищает тцк, они в четыре раза дешевле обычных.
Проблемы те же самые или расслоение или вылетает чип.
Ещё есть банковские карты в виде стикеров и браслетов но толковой поддержки со стороны банков укр пока нет.
Часы с нфс дорого
15 февраля 2026, 18:56
Часы с нфс уже давно не дорогие, ми бенд грн 700 были

Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Отзывы о monobank 📝 / Мерзенна якість «чорних» карток