АТ «Універсал Банк» (Monobank) безпідставно відмовляє мені у реалізації мого права на розірвання договору банківського рахунку згідно зі ст. 1075 ЦК України. Банк заблокував мої власні кошти та вимагає документи, які я не можу надати, при цьому відмовляється закрити рахунок і перерахувати залишок за моїми реквізитами в іншому банку. Прошу посприяти у поверненні моїх коштів та перевірити законність дій банку щодо термінів блокування без рішення суду.
monobank
Розуміємо, що не розраховували на запит інформації
Нам теж не подобається бюрократія, але за законом потрібні документи про джерело коштів
Наразі надіслали вам повідомлення у застосунок моно

olexey designer
olexey designer
31 января 2026, 17:07
Вимагайте через суд розблокування рахунків, вони максимум можуть приостановити операції на 2 дня потім закриття рахунків або зняття блокування, тощо так можете й рік чекати запросто
Oleksii Ch
Oleksii Ch
1 февраля 2026, 16:41
Zero-IQ порада.
Будь-який фінмон закінчиться значно швидше за призначення першого судового засідання, яке без проблем саботується другою стороною та переноситься ще на півроку =)
Недорого Отзывы
Недорого Отзывы
31 января 2026, 18:48
Ну отмывать бабки тоже не законно, так что ты не далеко от них ушел
Java Vetal
Java Vetal
2 февраля 2026, 9:53
Суд швидше вирішить питання плюс додатково отримуєте бонус моральную компенсацію, вже були справи де банки програвали справи з фінмоном та все повертали з пенєю та відсотками. Це не швидко але банк програє справу тощо сам порушує закони

Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Отзывы о monobank 📝 / Незаконне утримування коштів та відмова у розірванні договору (ст. 1075 ЦК України)