не коректно працює онлайн-додаток

oksana2000 14 декабря 2025, 12:26
ВІтаю! Повторна ситуація по комунальних платежах. З переліку оновлених платіжок зникла обслуговуюча компанія Управдом, хоч платіжку на електронну пошту вони вислали ще тиждень назад. це означає, що ця інформація мала би бути оновлена в електронному кабінеті монобанку, як і інші комунальні платежі. але ця компанія безслідно зникла з переліку і 3 дні я чекаю вирішення цього питання монобанком, але у відповідь чую, зачекайте ми займаємось вашим питанням. я не знаю алгоритму роботи банку по підтягуванню платежів за адресою, але щомісячно підтягувались, а зараз знову немає. Минулого разу при виникненні такої проблеми, поки відгук сюди не написала нічого не вирішувалось. Зараз знову та сама ситуація. Невже не можна одну цю помилку виправити таким чином, щоб вона не повторювалась? я вже третій день чекаю вирішення і мені відповідають, що ми займаємось вашим питанням. мене така відповідь не влаштовує. я чекаю відповіді у доконаному виді, наприклад, через годину чи через день буде працювати. Чому мені потрібно нагадувати, що питання не закрите і запитувати, коли буде вирішення, пояснювати новому оператору все спочатку? і знову відповідь, ми зафіксували Ваше звернення. Я щаслива з того! а оплатити коли можна, бо платіж підтягнеться???
monobank
14 декабря 2025, 19:01
Перепрошуємо, що не змогли вирішити так швидко, як ви очікували
На жаль, не завжди є можливість встановити точні терміни вирішення складнощів, адже може бути необхідність в залученні профільних колег для детального розбору
Наразі питання в роботі, постараємось завтра все вирішити та обов'язково надамо зворотний зв'язок за результатом

OkeyDoki
OkeyDoki
14 декабря 2025, 19:03
Иди в другом банке заплати и все. никому твоя комуналка и даром не сдалась еще и без комиссии, в том же пумбе кешбек еще получишь.

USD 42 42.3693

USD 42 42.3693
Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Отзывы о monobank 📝 / не коректно працює онлайн-додаток