Хочу повернутись до Monobank

Проблема решена
Uliakuch 6 августа 2025, 13:15
Завжди дуже подобався Monobank — зручний застосунок, швидка підтримка, сучасний підхід. Саме тому дуже прикро, що досі не можу повернутись як клієнт.

Колись, через одну ситуацію, мій акаунт було заблоковано. Я розумію, що банк має свої правила та політику безпеки, і тоді рішення виглядало обґрунтованим. Але час пройшов — зараз усе по-іншому.

Я офіційно працюю як ФОП, маю стабільний дохід, відповідну довідку, рахунок в іншому банку, але з великим бажанням перейшла б на Monobank.
Це було б зручно і комфортно як для мене, так і для моїх клієнтів.

Щиро прошу розглянути моє звернення ще раз. Готова надати всі документи, пройти перевірку й користуватись продуктом відповідально і прозоро.
Було б дуже приємно знову стати клієнткою банку, який так довго вважала найкращим.
monobankua 6 августа 2025, 16:48
Дякуємо за ваші теплі слова — нам справді приємно, що ви вважаєте monobank зручним і сучасним сервісом.

Рішення про можливість обслуговування приймається на основі аналізу багатьох параметрів.
Ми передали ваш запит колегам — і маємо гарну новину: наразі є можливість спробувати пройти нову реєстрацію в застосунку. Якщо виникнуть труднощі або запитання — обов’язково звертайтесь у підтримку, будемо раді допомогти.

Java Vetal
Java Vetal
8 августа 2025, 9:08
Вони без жодних попереджень блокують ФОП рахунки. Після цього почали вимагати у відправників переказів скани паспортів та селфі з ним. Підтримка взагалі працює дуже повільно, відповіді шаблонні й без жодного бажання вирішити ситуацію, лише імітація роботи та розбавити водою попередні відповіді, відчувається що переписку веде не жива людина, а робот, який переписує шаблонні відповіді. Одне й те саме «розглянемо», «чекайте», «перевірка» тижнями.
Не ведіться на обслуговування «все по 0». Іноді краще переплатити за обслуговування, але мати спокій та впевненість у доступі до своїх грошей.

USD 42 42.3693

USD 42 42.3693
Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Отзывы о monobank 📝 / Хочу повернутись до Monobank