Для того чтобы оставить отзыв, нужно войти или зарегистрироваться
Владислав Панасюк 16 октября 2024, 12:43
Доромогли і допомогли швидко, тактовно та зробили все можливе
16 октября 2024, 14:27
Kapitoshka777 15 октября 2024, 15:05
Монобанк реально ***. Никому не советую открывать в нем какие-либо счета, а тем более держать на них свои кровно заработанные. И не важно какая это сумма. Потому, что когда вы сталкнетесь как в моем случае и не только (посмотрите на отзывы других) с блокировкой вашего счета, вы приколитесь с того на сколько не компетентны ихние сотрудники когда придется с ними общаться по вашей проблеме. Говорят одно делают совсем другое. А если вы имели не осторожность открыть счёт и какое-то время им уже пользуетесь. Советую закрыть и перейти в другой банк. Пока на данный момент могу посоветовать Укргазбанк, ОЩАДбанк. Пока пользуюсь ни каких вопросов к ним нет. Мозги не выносят. То им предоставь то. Отчитайся там за каждую копейку котора пришла на счет, сколько ты снял куда потратил и т. д. и при том с документальными доказательствами как в *** -монобанке. А где *** их взять? Говоришь одолжил у товарища или вернул долг не катит. Справку с работы просили, предоставил. Так приколитесь они говорят она им не нравится. Короче, сейчас вставлю с нашей переписки:

Ми отримали ваш документ, що засвідчує отримання заробітної плати у компанії. Однак, згідно наданого документа, ми не можемо підтвердити наступні важливі деталі:

1) Чи були сплачені податки з ваших отриманих доходів.
2) Чи були ці суми внесені бухгалтером в реєстр, який подальше відображається в довідках ОК7/ОК5.
3) Ми не можемо підтвердити, що особа, яка підписала документ, дійсно є бухгалтером компанії.
4) Також на документі відсутня печатка компанії або позначка, що документ підписаний за допомогою ЕЦП.

Ця інформація допоможе нам в розумінні вашої ситуації та вирішенні питань, пов’язаних з отриманням доходів.

Хотя на справке ВСЕ ЕСТЬ и печать, и подпись бухгалтера и телефоны и суммы начисления в высчиты и т. д.
Вообще поберегите свои нервы.
15 октября 2024, 16:30
Нам шкода, що ви отримали негативний досвід і ми прагнемо розібратися в ситуації
Вже залишили вам особисте повідомлення, щоб уточнити деталі
Проблема решена
Pavel221 15 октября 2024, 12:49
11.10.2024 о 14:30 звернувся в чат бот підтримки монобанк, з заявою про закриття рахунку, картки, і розірвання договору. Згідно умов договору, мною були виконані всі умови щоб закрити рахунок і розірвати договір. На мої прохання пояснити мені в чому проблема, чому мій рахунок не закривають?, кожен день отримував від підтримки шаблонні відповіді «на жаль триває перевірка, треба чекати». Згідно положень 10.4.2 договору, банк повинен закрити рахунок і розірвати договір в день подання заяви, або на наступний день (якщо заяву подано не в операційний час банку).
Вчора 14.10.2024 була подана ще одна заява про розірвання договору і закриття рахунку. Згідно з умовами 10.4.2 разом з заявою була подана платіжна інструкція щоб банк перевів мої кошти на мій рахунок в іншому банку, якщо такі кошти є. Банк проігнорував мою заяву.
Сьогодні 15.10.2024 також була подана відповідна заява, але попри всі мої намагання, банк просто кормить мене обіцянками, не закриває мій рахунок і договір ще не розірваний.
Заборгованості по рахунку немає
Власних коштів також немає.
Сьогодні вже пʼятий день, як банк не виконує умови договору.
Мені б не хотілося витрачати час і кошти на шарлатанів, але прийдеться вирішувати це питання в судовому порядку.
16 октября 2024, 9:05
Приносимо вибачення за незручності
Дійсно, на жаль, через технічні складнощі, закриття рахунку затягнулося
Колеги вирішили складність та було подано заявку на закриття
Наразі рахунок закрито та на вашу електронну адресу було надіслано довідку про це
Karim18 13 октября 2024, 12:27
10.10.2024 я прокинувся о 9:45 та одразу взяв телефон до рук та увімкнув інтернет де першим сповіщення було списання коштів від «UPS*INTERNETSHIPWAYBIL», 1 платіж на -1130,89 гривень пройшов, а другий на 899,81 гривню був заблокований.Я одразу почав перевіряти всі свої підписки, хоча знав, що на таку суму в мене їх немає.Після того, як я впевнився в тому, що кошти списалися не по моїй вині, я написав в вайбері в підтримку «Моно» де мені також порадили перевірити підписки, не передавати свої дані 3 особам (що я звісно ж не робив).В підсумку мою картку заблокували, кошти поки що не повернули, сказали чекати до 21.10.2024, що торгова точна поверне кошти.

В мене є декілька претензій з приводу цієї ситуації:

1. Чому «Монобанк» дозволив списати ці кошти без мого дозволу? Зазвичай, коли я роблю оплати, то мені завжди приходиться підтверджувати їх, а в цьому випадку кошти просто зняли і все.

2. Чому мені не можуть надати інформацію, хто чи що за компанія списала ці кошти? Можливо в мене вийшло б бистріше вирішити цю проблему.
monobankua 13 октября 2024, 14:24
Нам шкода, що виникла така ситуація.
Всі наші картки підтримують протокол захисту 3дс.
В налаштуваннях безпеки в застосунку можна включити заборону на проведення платежів без підтвердження, або встановити денний ліміт на такі операції.
Не всі сайти використовують протокол захисту 3дс, при цьому ризики за такими операціями вони беруть на себе, а значить успіх оскарження таких списань дуже високий.
Колеги вже склали запит на оскарження, він знаходиться в роботі. На зараз ми очікуємо, що торгова точка зробить повернення в термін до 21.10.2024.
У разі, якщо точка не проведе повернення — ми будемо готувати пакет документів в платіжну систему для оскарження транзакції.
Незалежно від термінів, які можуть знадобитись — ми робимо все для захисту ваших інтересів.
Дякуємо за розуміння.
Katec 13 октября 2024, 0:40
В цілому я б і надалі користувалась банком, мене все влаштовувало, але так сталось що в один час банк дозволив списати не зрозуміло яким чином на новій картці, гроші і проблему так і не вирішили,і банком користуватись припинила.І в той же час був відкритий ліміт на 10000 гривень і на данний момент банк нарахував 70000))
Фіг би з краденими грошима вже,і на пропозицію оплатити саме тіло ліміту 10000 була відмова
Але 70000 ніхто ні за що платити не буде
А так би користувалась банком точно!
monobankua 13 октября 2024, 11:12
Дозвольте, будь ласка, детально все перевірити.
Ми написали вам в особистих повідомленнях, щоб уточнити всі деталі
Минфин
Ответ администратора
20 октября 2024, 8:39
Відгук не зарахований (на 15.10.2024).
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
bashmachnik 12 октября 2024, 15:53
Вже не один рік, користуюсь послугами цього чудового банку, я не розумію як ще можуть бути люди які не стали клієнтами моно більшості 😂😂😂 Це дійсно професійно надійно та якісно, бажаю всього найкращого, особливо Карина з якою спілкувався і яка мені допомагала останній раз, Вона супер
12 октября 2024, 17:27
Дякуємо за ваш відгук!
Монобаком користуюсь вже досить давно (6 років)
Одразу після відкриття не надали кредитний ліміт — ну був студентом не сплатоспроможний, подумав я тоді, хай буде.
Але зараз трішки розчарований, був би ліміт якийсь на розстрочку, на техніку
Було б краще
На жаль ліміт не змінюється навіть на мінімум
А так цілком все влаштовує. Задоволенню немає меж, все топ, все моно😌
12 октября 2024, 9:44
Дякуємо за відгук!
Дозвольте перевірити інформацію щодо кредитного ліміту
Написали вам в особистих повідомленнях, для уточнення інформації
Дмитро Англіковський 11 октября 2024, 23:50
Користуюсь, банківською карткою і додатком, 4 роки. Останній місяць, я проводив багато одноманітних операцій. Банк, побачив в цьому підозріліі дії та з метою безпеки мого акаунта — заблокував картку. Хоча доступ до всієї інфи в додатку в мене був, ну окрім грошових переказів звісно.Запросив надати йому відповідні довідки — з якою метою, звідки, куди, навіщо я проводив подібні перекази. Хочу відмітити, що служба підтримки працює добре і швидко, як у самому додатку, так і у вайбері, або відео дзвінку. В дво-денний термін, питання було вирішине на мою користь. Я думаю, це швидко. І доречі — вони самі написали у чат у додатку. Коли, на початку, я не зміг надати повну інформацію, ми домовилися на відеозвязок, а на наступний день — самі написали мені на вайбер! На протязі троьх годин ми вирішували моє питання! Так довго лише тому, що з самого початку я ненадав повну інформацію менеджерові. Мені здалося, що вони цінують своїх клієнтів і готові всіляко підтримувати та допомагати у користуванні монобанком. Оскільки служба підтримки дуже детально пояснювала мені на який сайт зайти, та в якій вкладці згенерувати або зробити скрін тієї чи іншої довідки, щодо походження моїх коштів. Можливо, що ми співпрацюємо не перший рік, та моя кредитна історія в нормі ,і це лише перший раз коли мене трохи занесло) Тому вони, в зрозумілій формі пояснили, що користуватися додатком треба трошки легітимніше, а не, а би як) І вуаля — розблокували доступ)
Якщо я правельно помітив, на сайті Мінфін, то у монобанка — третє місце за кількістю відгуків! Добрі чи погані, то вже інша справа. Але кількість свідчить про його топ популярність!!! Тобто монобанк — один з найкрупніших банків нашої країни! Тому всім раджу, користуйтесь монобанком)
12 октября 2024, 9:42
Дуже дякуємо за відгук, постараємось і надалі радувати вас!
Проблема решена
Альона Лобода 10 октября 2024, 21:31
Я более 2 лет пользовалась Монобанком, принимала платежи от друзей и делала оплаты в магазинах. Со мной произошла аналогичная ситуация, как и с пользователем svitlanaziomenk в отзыве от 26 сентября. Ссылку на отзыв прилагаю ниже:

Тоже получила блокировку, тот же вопрос: дайте документы. Объяснение: переводы были от друзей, документов тут быть никаких не может. Сотрудник Монобанка Владислав по кругу пишет одно и то же и просит документы, которых нет.

Светлане из того отзыва оперативно вывели остаток средств на счет в другом банке. Но обидно, что я не прислушалась к тому отзыву и попала в такую же ситуацию. Поэтому всех хочу предостеречь: блокировка — это полбеды, потом попробуйте вытащить свои деньги из банка и вам не дадут этого сделать.

И почему одному пользователю без проблем разрешают вывести остаток средств при обычном объяснении ситуации без документов, а мне нет? Это очень странное и непрофессиональное отношение.

Поддержка отвечает очень медленно и шаблонно, как робот. Никому не рекомендую, мои 6 тысяч гривен банк присвоил себе и не отдает, хотя другому пользователю отдал сразу после отзыва здесь.
11 октября 2024, 9:45
Нам прикро, що у вас склалася така думка
Дійсно, на час уточнення та перевірки витратні операції можуть бути обмежені
При цьому, звертаємо вашу увагу, що ми не привласнювали ваші кошти, вони все так само знаходяться на вашому рахунку, до завершення перевірки
Наразі колеги зв'язались з вами, для уточнення інформації по ситуації
Muroveei 10 октября 2024, 19:22
Вирішив поспілкуватись с тех. підтримкою у телеграмі, тому що, сталась трішки не приємна ситуація з коштами (по своїй помилці), оператор Захар, швидко вийшов на зв’язок, відповів на усі запитання, допоміг вирішити проблему та підказав як краще робити, коли таке трапляється. Ставлю оцінку 12 з 10.
monobankua 10 октября 2024, 20:44
Оксана Романенко 10 октября 2024, 19:12
Я багато років користуюся Монобанком. Завжди швидко відповідають і вирішують всі проблеми. Дякую від усієї душі. Завжди з Вами
monobankua 10 октября 2024, 20:32
Дякуємо, ми дуже раді, що вам подобається ;)
Dgulish 10 октября 2024, 0:37
Я благодарна сотрудникам monobanka за быструю работу в любое время суток. Нужна была помощь в создании квитанций оплаты. Мне мгновенно помогли. время 24 часа, но на связь вышли быстро. Поняли что я хочу. Все тут же сделали. Осталось
прийти в банк и забрать квитанции. Вежливые сотрудники. Знают свою работу. Ставлю пятерку. И большое им спасибо! На связи был Кирил. Благодарю.
monobankua 10 октября 2024, 16:36
Глибоко вдячні, що знайшли час і оцінили нашу роботу!
Додатково ми написали вам в особистих повідомленнях, щоб уточнити інформацію
khidan96 9 октября 2024, 22:01
Ще в перший рік роботи Монобанку я завантажив додаток моно і здійснив спробу реєстрації. Для валідації документів використав ксерокопію свого ІПН, так як вона була під рукою. Валідація застрягла на стадії перевірки документів. Через певний час я вирішив розібратися з даною проблемою, адже після кількох місяців нічого не змінилося. Я зателефонував у службу підтримки і пояснив ситуацію. Консультант сказав, що спробує скинути процес перевірки документів, аби я спробував ще раз. Я спробував ще раз і отримав відповідь, що, на жаль, я не зможу отримати їх картку. Я звертався у службу підтримки і пояснював ситуацію, на що мені відповіли щось накшталт: «Так, бачимо, що ви вже закривали у нас свій рахунок, вибачте, вдруге вам його відкрити не зможемо». Це абсурд, адже я навіть не мав змоги скористатися послугами банку, а мені повідомили, що я закрив свій рахунок у минулому. І через некомпетентність їх спеціалістів я назавжди втратив можливість стати клієнтом Моно.
monobankua 10 октября 2024, 14:07
Вже залишили вам особисте повідомлення, щоб уточнити деталі
Полезный комментарий
khidan96 14 октября 2024, 16:34
Все чудово! Я досі не вірю своїм очам, але усі проблеми з доступом було виправлено! Команда Моно банку максимально лояльно віднеслася до моєї проблеми і приклала усіх зусиль для її вирішення у найкоротші терміни! Дуже вдячний оператору та усім причетним до цього! Радий, що і я нарешті став членом Моно-сім'ї
Dud111 9 октября 2024, 19:51
Хочу залишити відгук про найкращу платинову карту в Україні — Mastercard World Elite від Монобанк. Мало того, що Монобанк випускає цю платинову картку з тими ж можливостями, що й залізну IRON карту і на тій самій елітній платіжній системі Mastercard World Elite. Немає необхідності витрачати 10000 грн на місяць для відвідування бізнес-залів, як це відбувається в Приватбанку, А-банку і т.д. Також чудово реалізована оплата милями авіа-квитків та квитків на поїзд. Це ідеальна платинова карта з найкращими умовами та можливостями від Mastercard не лише в Україні, а й швидше за все по всій Європі. Дуже сподіваюся, що платинові картки, випущені в платіжній системі Mastercard, працюватимуть і з 2025 року. Дякую Монобанк за масу можливостей та позитивні емоції після взаємодії з додатком та карткою від Монобанк!
monobankua 10 октября 2024, 10:03
misaksasha1 9 октября 2024, 14:45
Хочу висловити свою подяку співробітниці чату Мономана на ім'я Анна. Вона проявила себе як справжній професіонал, завжди доброзичлива та ввічлива у спілкуванні. Анна уважно вислухала всі мої питання та надала детальні й зрозумілі відповіді. Її знання та бажання допомогти відчуваються у кожному повідомленні. Завдяки їй я швидко вирішив усі свої питання та залишився дуже задоволений обслуговуванням. Щиро дякую, Анно, за вашу відданість справі та високий рівень обслуговування!
monobankua 9 октября 2024, 20:27
Дуже дякуємо за високу оцінку і відгук :)
Ми написали вам в особистих повідомленнях, щоб уточнити деталі
Юрій Юрійович 9 октября 2024, 12:17
Попросив консультацію в чаті підтримки щодо того що моїй матері заблокували рахунок, після того як вона надала паспортні дані на Новій Пошті, на що мені Пан Владислав відповів: «Перепрошую, але чим може допомогти монобанк у цій ситуації?» і «У нас на жаль відсутня інформація чому заблокований рахунок іноземного банку та чому це трапилось»

Це не те що байдужість до клієнтів, це некомпетентність. Після цієї «консультації» довіри до Банку небагато.
monobankua 9 октября 2024, 16:17
Дозвольте, будь ласка, детально все перевірити.
Ми написали вам в особистих повідомленнях, щоб уточнити всі деталі
Raisaraisa 8 октября 2024, 21:46
Була неймовірно вражена сервісом і якістю обслуговування! Все на висоті! Менеджер Вікторія в Т Ц Глобус дуже допомогла у вирішенні питання, доброзичлива дівчина, майстер своєї справи. Премію їй видайте, будь ласка! Дуже дякую за роботу☺️
monobankua 9 октября 2024, 15:16
Для нас найголовніше коли клієнт задоволений :) Дякуємо!
Дуже сподобалась робота менеджера Вікторії з Т Ц Глобус. Дівчина допомогла вирішити всі проблеми, ввічлива і приємна! Я залишилась в захваті. Вважаю, вона заслуговує на премію! Рідко зустрічаю таких прекрасних майстрів своєї справи!🔥🔥🔥
8 октября 2024, 19:45
Андрій Дубров 8 октября 2024, 18:44
У мене таке відчуття що після 1 жовтня 2024 року Монобанк втратив залишки адекватності. 1 жовтня 2024 вступила в силу постанова НБУ про обмеження 150 тис. В постанові чітко написано що ці обмеження не стосуюстья волонтерів. Я волонтер. Монобанк про це знає. Попри це мої рахунки в моно були обмежені на 150 тис з 1 жовтня 2024. З якого переляка? При чем туя я до цих обмежень? Мене не стосуються обмеження тому що я волонтер. Збираю донати на ЗСУ. Роблю це вже 1 рік. Всі підтверджуючи документи я відправляла монобанку не один раз. Але монобанк рішив порушити закон і обмежив мій рахунок. На питання чому? Мені відповіли що постанова НБУ. Це беспредел! Жоден банк України не чіпав волонтерів після 1 жовтня. Ніхто не провіряв документи на волонтерство. Ніхто крім Монобанку. Монобанку закон не писан. Це жах! Слів у мене немає. Перевірка документів триває вже 8 днів. Тому що монобанк обмежив всі рахунки після 1 жовтня. Вони не розбиралися кого стосується ця постанова НБУ, а кого не стосується. Блоканули усіх підряд. В ітоге всі почали подавати документи на розблокування рахунків і монобанк захлинувся в роботі. Співробітники МОНО не спраляються з таким обсягом перевірок. Тому превірка тривала 8 днів. Ітог перевірки таков: «ми не можемо вам надати статус волонтера і зняти обмеження з рахунків». Хочу засмутити монобанк але я вже маю статус волонтера і ви не маєте мені його надавати. Він у мене вже є. Таков монобанк сказав що неразі у мене немає активного збору донатів. Це пеісля того як я надала свою сторінку фейсбук де іде цей збір і гроші прямо зараз поступают на монобанку. Абсурд. У мене відчуття що я попала в якусь божевільню. Що банк втратив залишкі мізків. Банк бачить збір і говорить, а збору наразі немає. Як можна блокувати людей які допомагають наближати перемогу України? У мене просто немає слів. Та не ціпайте ви вже волонтерів. Хай працюють люди. Навіщо це все? Жоден банк україни не блокував роботу волонтерів після 1 жовтня. Монобанк це зробив. Я вже 10 днів веду дискусію з підтрикою моно. Поки що безрезультатно. Після 1 жовтня я перестала бути волонтером. Монобанк так решил. Монобанк решил заборонити мені збирати гроші тому що є постанова НБУ
monobankua 9 октября 2024, 9:22
Нам дуже шкода, що перевірка викликала у вас негативні емоції.
Колеги передали надані дані по волонтерству на розгляд фахівцям.
Зараз питання в роботі.
Зв'яжемось з вами, як буде нова інформація.
Edward171259 8 октября 2024, 16:22
дякую велике, менеджеру Вікторії, тц Глобус, дуже хороше обговорення, все швидко, чемно, відкривали два рахунки для мене та дружини, молодці!!!
8 октября 2024, 16:32

Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Отзывы о monobank 📝