не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
ArtSimon12357 23 апреля 2025, 12:36
Вітаю!
Розумію що у мене не ідеальна кредитна історія, та банк не може схвалити кредитний ліміт. Але я користувався, та вчасно погасив «кредит до завтра», 2 рази. Потім мені обнулити ліміт. Я прошу Монобанк, повернути ліміт бодай 2000, який був, для користування, бо це дуже зручно. Зі свого боку гарантую вчасно повернути позику) Тим паче я зарплатний клієнт, та моно — це мій основний банк яким я користуюсь.
monobank
monobankua 23 апреля 2025, 16:01
Розуміємо, що можливість користуватись «кредитом до завтра» була для вас зручною.
Ваш запит ми розглянули індивідуально, проте наразі, на жаль, рішення залишилося без змін.

Під час ухвалення рішень щодо надання лімітів банк враховує низку факторів: фінансову активність, кредитну історію, загальне кредитне навантаження, наявність заборгованостей чи прострочень, а також інші показники.

У майбутньому ліміт може бути переглянутий. Рекомендуємо активно користуватись карткою: здійснювати покупки, оплачувати послуги, поповнювати рахунок, відкривати депозити та, за можливості, уникати прострочень в інших установах.
Ці дії позитивно вплинуть на подальшу оцінку й збільшать шанси на відновлення ліміту.

Недорого Отзывы
Недорого Отзывы
23 апреля 2025, 16:33
200−400%, очень удобно

Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Отзывы о monobank 📝 / Все чудово, але прошу в індивідуальному порядку повернути можливість ліміту «кредиту до завтра»