Зарахування коштів

Проблема решена
orudenko12 3 апреля 2025, 13:43
27 березня на мій рахунок в моно надійшли кошти, які я не чекала. Кошти надійшли на рахунок, а не на карту. Сума не значна але я вирішила дізнатися хто відправник. Я звернулася до клієнтської підтримки, дізнатися хто переказав кошти на мій рахунок, отримала відповідь — це банківська таємниця. Я спочатку не зрозуміла, чому я не маю знати хто відправник. Я ще раз запитала, думаю, можливо не зрозуміли моє питання, але вони наполягали що не можуть розголошувати дані відправника. Потім вони сказали що взагалі не бачать хто надіслав кошти, у них такої інформації немає, нагадую — платіж за реквізитами. Після довгої розмови, вони взяли моє питання на контроль і сказали протягом доби нададуть відповідь. Сьогодні пройшов тиждень — ніхто не зв’язався і повідомив.
monobankua 3 апреля 2025, 15:55
Дуже перепрошуємо за цю ситуацію! Розуміємо, що ви просто хочете отримати логічне пояснення, і абсолютно справедливо очікуєте оперативної відповіді.
Ваше питання в роботі, ми передали запит по можливості прискорити рішення. Спеціалісти роблять усе можливе, щоб якнайшвидше розібратися та надати вам інформацію. Як тільки буде оновлення, з вами одразу зв’яжуться.
Також ми проаналізуємо комунікацію з підтримкою, та вживемо заходів.
Дякуємо за ваше терпіння та ще раз вибачаємося за незручності!

3 апреля 2025, 16:19
Дякую за відповідь. Чекатиму вирішення.
berdinsh koder
berdinsh koder
3 апреля 2025, 16:55
Вам повідомили невірну інформацію, коли надходить платіж по СЕП, там включені дані про відправника.
Про банківську таємницю це теж брехня
MarselKN
MarselKN
4 апреля 2025, 1:32
А может не по СЕП было?
SergeyNina
SergeyNina
4 апреля 2025, 0:42
Скорее всего этих данных нет по какой то причине. Данные отправителя обязательно есть в переводе по сэп это обязательные данные. Возможно это мошенничество . Вам могут начать звонить и требовать перевести деньги на другой счёт и грозить заблокировать счёт просто закидав его жалобами -не переводите ничего.
7 апреля 2025, 9:42
Добрий день, банк надав дані по платежу. Дякую за вирішення питання.

USD 42 42.3693

USD 42 42.3693