Декілька разів намагався добитися своїх документів

Fisherben 30 марта 2025, 15:39
Перебував в Італії без документів. Банк не пішов на зустріч передати скріншот будь якого документа. Пощастило що був папірець з Італійської поліції і зміг поселитися в готель. Коли їм треба то одне місце підіймають одразу, коли клієнту то лише шукають причини
monobank
monobankua 30 марта 2025, 16:40
Дозвольте, будь ласка, детально все перевірити.
Ми написали вам в особистих повідомленнях, щоб уточнити всі деталі

MarselKN
MarselKN
30 марта 2025, 16:40
А Дия не помогла?
OkeyDoki
OkeyDoki
30 марта 2025, 18:12
А на основании какого пункта, банк обязан вообще выдавать скриншоты твоего паспорта, чего?
ch777
ch777
30 марта 2025, 18:43
Нащо взагалі в інший країні користуватися цим псевдобанком коли багато європейських установ з значно кращем рівнем обслуговування та відношенням до клієнта? Я знаю що деякі типи в Туреччині та інших країнах прокручують гроші через монофоп щоб ухилятися від місцевих податків та мінімізувати їх
Oleksii Ch
Oleksii Ch
31 марта 2025, 8:29
🤡
SergeyNina
SergeyNina
31 марта 2025, 4:48
Банк не может это сделать вот так сразу мгновенно или не может сделать вообще. Сотрудник с которым вы общаетесь не имеет доступ к этим данным и он не может делать фото экрана рабочего компьютера и передавать его вам
Я. ..
Я. ..
31 марта 2025, 9:22
«Коли їм треба то одне місце підіймають одразу, коли клієнту то лише шукають причини»

Питання, а якщо твій телефон вкрали і пишуть в чаті телеграму, щоб твої документи скинули? банк же не буде в кожній ситуації розбиратися чи ти то чи не ти, тому в банка наскільки принаймні наразі відомо немає повноваження надавати тобі за твоїм запитом твої документи, причину я вже описав, якби в тебе є Дія, і що ти робиш в Італії без документів? ти їх загубив? Посольство України є якби. Якщо ти їх в Україні залишив, то чому не попросити сфотографувати знайомих чи родичів?

USD 42 42.3693

USD 42 42.3693
Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Отзывы о monobank 📝 / Декілька разів намагався добитися своїх документів