Порушення прав військових та їх рідних

YelyzavetaK 5 января 2025, 14:25
05.01.2025 року звернулась у банк згідно того що бажала отримати кредитні канікули згідно того що я жінка учасника бойових дій.
надала документ форми А5 (додатково що чоловік мій перебуває на службі) УБД чоловіка яке ще з 2018 року підтверджує його статус. та свідоцтво про шлюб. Зазначу що дані документи надала ще у 3 банка-фін. установи (А-банк, Сенс-банк, Плати Пізніше) всі зазначені банки прийняли моє звернення, документи успішно пройшли перевірку, а мені було надано ЗАКОННЕ мною право, при тому в жодній із установ мене не вимагали нічого більше. Стосовно монобанку вимагали документ де зазначено період проходження військової служби (абсолютно не зрозуміло навіщо кщо подаю як жінка ветерана, а не як мобілізованого!!!) окей було надана сторінка в повному розвороті де числиться та сама частина як у формі 5, і рік з 2015.) так і цього виївилось їм недостатньо. вони з якось дива вимагають у мене всі сторінки військового квитка, хм навіщо? жоден банк цього не вимагав, те що мій чоловік з 2018 року носить статус учасника бойовихє дій, і абсолютно неважливо служить скільки служить. і на цій ноті вони відмовили мені в надані Законного мені права. ну що ж зустрінемось у суді НЕШАНОВНИЙ банк.
monobank
monobankua 5 января 2025, 18:00
Нам дуже шкода, що взаємодія з нашим банком викликала у вас розчарування. Ми розуміємо, наскільки важливо для вас отримати кредитні канікули, та щиро перепрошуємо за незручності.
Дякуємо, що ви надали всі необхідні документи.
Вимоги щодо документів ґрунтуються на чинному законодавстві та внутрішніх процедурах, які ми зобов’язані виконувати.

Ми раді повідомити, що питання вже вирішене.

Окремо хочемо висловити щиру подяку вашому чоловіку за його службу та захист України.
Його відданість і мужність є неоціненною, і ми вдячні за внесок у нашу спільну безпеку та свободу.

Arrow186
Arrow186
5 января 2025, 17:57
Так у чому проблема не брати кредити ? Відсотки не нараховують лише в період проходження військової служби, за умови документального підтвердження.
YelyzavetaK
YelyzavetaK
5 января 2025, 19:04
Для тих хто не освідомлений довідка форма 5 (яку вище писала що надала) вона і описує те що мій чоловік знаходить на службі. що вверху якщо прочитає ознайомитесь. і якщо законом я маю таке право, то мені його забовязані надати, брати чи ні особисто моє діло! Інші банки інші мають законодавство? — ні, але чомусь лише з цим банком виникли такі проблеми, документи всюди ідентичні! і ставлення адекватне а не морочання голови декільки годин, я надавала їм постійно якісь документи які не затребував жоден банк, і ітог один — написали аля вирішили, хоча це брехня і моє питання так і не вирішено!!!
SergeyNina
SergeyNina
5 января 2025, 22:23
Якщо питання не вирішене, уточніть з яким документом проблеми. Можливо погане фото чи скан або банк щось не отримав від вас
15 января 2025, 11:43
А вони судячи з всього документи не дуже уважно читають, та читають лі взагалі?
В мене трохи інша ситуація, але в інших банках з моїми всіма документами ніяких проблем не має і тільки моно написам мені що я займаюсь відмиванням коштів.
Я. ..
Я. ..
6 января 2025, 10:45
«і на цій ноті вони відмовили мені в надані Законного мені права»

Так вони не відмовили, вони попросили документи ще надати.

«жоден банк цього не вимагав»

Нну, і? а цей вимагає, ви прийшли до банку, банк попросив документи певні, ну то надайте і все, в чому проблема, в тому, що банк захотів трохи більше документів, ніж попередні банки витребували у вас? Ну так банк не вимагає ж у вас закордонного паспорту або документів на домашніх тварин, тому все в межах закону, не треба обурюватися тим, що банк хоче побачити якісь додаткові документи котрі по суті мають пряме відношення до реалізації вами вашого права.

«ну що ж зустрінемось у суді НЕШАНОВНИЙ банк.»

Там судовий збір треба платити, такі як ви зазвичай після цього одразу розвертаються і не хочуть більше йти в суд. А підстава позову яка буде, банк попросив документи необхідні для оформлення кредитних канікул? Потужно.

як же ви вже заколібали, кредитів в трьох конторах набрала, четверта контора попросила більше документів і все, в тебе вже істерика)) наче тобі всі винні, «яжваївав» :)
15 января 2025, 11:46
Спробуйте звернутися до регулятора, НБУ, https://bank.gov.ua/ua/consumer-protection/citizens-appeals. Це може допомогти в вирішенні ситуації.
Вас вони можуть ігнорувати та їхні боти будуть відправляти одні й ті самі повідомлення, а ось з регулятором так вже не вийде.
olexey designer
olexey designer
15 января 2025, 13:09
В НБУ сидять такі ж самі боти та строчать відписки у стилі, якщо вам щось не подобається йдіть у суд. Більш того за манобанком «не помічають» деякі порушення тощо корупція

USD 42 42.3693

USD 42 42.3693
Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Отзывы о monobank 📝 / Порушення прав військових та їх рідних