Минфин - Курсы валют Украины

Заблокировали и не дают вывести деньги на другую карту

Проблема решена
Кирило Шукало 25 декабря 2024, 13:58
Моё счёт заблокировали, я им написал чтобы разобраться они говорят чтобы я предоставил доказательства дохода, а у меня нет официальной работы и доказательств, то что у меня есть, им не подходит, я им писал много раз, сначала они говорят что уже проверяется, потом чтобы я опять предоставил документы, я захотел закрыть счёт, они сказали что не закроют и деньги мне не выведут, я надеюсь что этот отзыв увидят и все-таки вернут мне мои деньги, потому-что это не дело
monobankua 25 декабря 2024, 15:36
Розуміємо, що ви не були готові до цієї ситуації і тому вона могла вас засмутити.
На поточний момент триває перевірка та аналіз зарахувань.
Колеги зв'яжуться з вами щойно з'явиться нова інформація

25 декабря 2024, 15:20
Крипта это не доход, а отмывание
25 декабря 2024, 15:43
Это не крипта, это funpay
25 декабря 2024, 16:21
Ещё лучше
25 декабря 2024, 17:05
Просто продаю вещи в игре, что такого?)
27 декабря 2024, 12:04
А давно вещи из игры стали твоей собственностью? Это собственность игры и ты никаких прав не имеешь на них (лицензионное соглашение же не читаем). Ты продаёшь чужие вещи, чем не мошенничество?
25 декабря 2024, 19:12
На жаль на співробітників Monobank поклали обов’язки податкової.
27 декабря 2024, 8:20
Не податкової, а фінмону.
Їх не цікавить, чи ви сплатили податки, а лише, чи не буде потім НБУ чперез вас накладати штрафи за недотримання процедури фінмону
29 декабря 2024, 17:34
Саме податкової, тому що для проходження фінмону в мене є чотири джерела доходу з яких НЕ треба сплачувати податки . Вони всі були відкинуті під різними причинами, та запитали про дохід з яких сплачино податки і тільки довідку з податкової запитують. Мета виконувати директиву від ЕС про посилення фінмону (яку підписали під тиском не надання наступного транша) для збільшення надходження податків, які скоріш за все віддадуть кредиторам у вигляді сплати відсотків.
29 декабря 2024, 18:00
Це з яких таких джерел крім облігацій не треба сплачувати податки?
Назвіть ще три, будь ласка
29 декабря 2024, 18:07
Спадщина від батька (нотаріус не вніс в договір готівкові гроші, тільки нерухомість), Депозити (сплачено але не підходят, запитують довідку за які гроші відкрив депозит), Переказ від родича з Америки (в мене немає американської податкової довідки родича, і згідно чинного законодавства треба сплачувати податки одразу двом країнам.) Ще кредитні кошти від Приватбанку(кредитні кошти при надоходженні викликают перевірку але не можна її пройти тому що це не дохід.)
Arrow186
Arrow186
27 декабря 2024, 12:01
Якщо немає документів на походження коштів то для чого тобі рахунок в банку ?

Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Отзывы о monobank 📝 / Заблокировали и не дают вывести деньги на другую карту