Звернення до Монобанку
- Тут і зараз
- 14 декабря 2024, 1:47
А я бачу ви теж дуже цікавий, по вашій логіці ці гроші шо банк сам списав? Я вам підкажу, приходить запит від ресурсу і гроші списують постфактум, банк не може запити дане списання, якщо ви десь вказали свої дані чи зробили підписку. А якщо ніде і не вказували, то таких би списань не було. Блок ? Ні, ні в якому випадку ! Повернути гроші ? Ну канєшно, ви ж мене обідрали то й гроші поверніть і ше премію дайте. Хочу ще підказати за повернення коштів — фактично все оскаржується через платіжну систему, а не просто по вашому вєлєнію і хотєнію — ширше можете погуглити. Також банк не має вгадувати де і звідки було списання, може лише через запитання до вас вияснити ситуацію.
- Тут і зараз
- 14 декабря 2024, 1:52
2. Якщо ви не хочете очікувати відповіді і брати якісь ризики розблокування, то принципі нашо пишете у підтримку, для чого? Щоб потім було за що написати відгук кілометровим текстом ? За цей час могли самі пошукати шо де і звідки списується, переглянути свої історії браузера шо і де купляли. Як завжди банк фігня, бо не хоче мені просто повернути гроші , бо клієнт так хотів. Щодо бокування також — якщо що є пункт в умовах та правилах, де пише шо банк може і карту заблокувати що за згодою вашою, що без)
| USD | 42 | 42.3693 |
Обов'язково перевіримо всі дії колег та проведемо роботу над помилками
У випадку, якщо операція не повинна була пройти, рекомендуємо звернутися до ресурсу, від якого надійшло списання
Зробимо все, щоб в майбутньому ви отримували лише якісний сервіс