Минфин - Курсы валют Украины

Монобанк — найкращий банк в Україні

OksanaKoval 23 ноября 2024, 11:16
Щирий відгук, щира подяка.
Дякую, мій найкращий банк, МОНОБАНК, за вирішення мого питання та повернення мого помилкового платежу. Напевно, багато хто здався б на першому етапі звернення та сказав би, що банк не може нічого вдіяти та не захищає свого клієнта. Тепер я можу впевнено сказати, що захист банківських прав, хвилювання за кожного клієнта (адже я одна із мільйонів) та вирішення питань (правомірних) це і є турбота про клієнта, а отже це може бути тільки у найкращих з найкращих. Дякую Вашим клієнтам, які теж пішли на зустріч та є чесними клієнтами вашого банку і не збагачуються на помилках інших.
Окремо та щиро хочу подякувати операторам Олександру, а особливо Богдану, які зі мною спілкувалися за їх професіоналізм, правильне розʼяснення роботи та механізмів банківських послуг, їх людяність, щире хвилювання та велике бажання допомагати. Це справжні професіонали своєї справи, дякую, особливо Богдану, дякую, дякую, дякую.
monobank
monobankua 23 ноября 2024, 12:21
Глибоко вдячні, що знайшли час і оцінили нашу роботу! Ваша підтримка дуже важлива для нас і мотивує нас працювати ще краще :)

Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Отзывы о monobank 📝 / Монобанк — найкращий банк в Україні