Банкомат не видав 20000 грн
- Oleksii Ch
- 30 сентября 2024, 16:59
Приват та Ощад ніколи добровільно не повертаюсь зʼїдені кошти, така практика по підрозділам.
Бо керівники без премій потім лишаються.
Гроші повернуться 99,9999% як тільки прийде запит від МПС по даній операції.
Єдиний випадок, що не повернуться — людський фактор: якщо інкасатори їх вкрадуть, що не виключено, але я ніразу не чув про реальні випадки.
Бо керівники без премій потім лишаються.
Гроші повернуться 99,9999% як тільки прийде запит від МПС по даній операції.
- SergeyNina
- 1 октября 2024, 1:26
По срокам минимум месяц — два. Главное чтобы вернули. Инкассация не украдёт. Бывает трудно разобрать сбой тогда затягиваются сроки. Просто приказ по банкоматам приватбанка все делать по правилам и не признавать что банкомат виноват иначе лишат премии.
- SergeyNina
- 1 октября 2024, 1:27
У вас скорее всего все видно по логам. Но кто-то не хочет лишиться премии вот и тянут
В манобанку усі технічні збої списують за рахунок клієнта ( як вони прописали у договорі), якщо б договір писалі нормальні люди, а не зрозуміло хто то б гроші вже б через 2 тижні повернулись б як у нормальних банках
- Oleksii Ch
- 1 октября 2024, 17:28
Немає такого регламенту про два тиждні.
Є 11 днів на добровільне врегулювання та від 60 днів на арбітраж в МПС
Є 11 днів на добровільне врегулювання та від 60 днів на арбітраж в МПС
10 вересня мені повідомила підтримка Monobank, що подали документи на повернення коштів у платіжну систему, і термін очікування може тривати до 60 днів. Досі гроші не повернули. Коли я звертався до підтримки, мені сказали очікувати і зазначили, що кошти часто повертаються.
Не рекомендую знімати кошти з картки в банкоматах, які не належать вашому банку, адже це може призвести до втрати коштів.
Дійсно, на жаль, оскарження операції займає певний час, який регламентовано платіжною системою. Зі свого боку робимо все можливе, щоб якомога швидше повернути ваші кошти
Для уточнення інформації, написали вам в особистому повідомленні