Дуже зручно, клієнтоорієнтовано, дешево (переважно безкоштовно).
Сьогодні «докопався» до підтримки в телеграмі щодо одного питання. Перший оператор не зміг пояснити, чому так не можна.
Інший оператор (Руслана) — верх терпіння і наполегливості. Мій роздратований тон і сарказм сприймала спокійно. Довго сперечалась, але в підсумку знайшла в документах підтвердження своїх слів, чим остаточно мене переконала. Дякую!
Дещо раніше була ситуація, коли через неочукувані зміни в кредитному ліміті (який був раніше рівний нулю), я «попав» на комісію. Сам натиснув усі кнопки — не сперечаюсь — дуже поспішав і був неуважним. З іншого боку, я поставив ліміт на нуль не просто так. Після розмови з підтримкою, скасували операцію і повернули комісію.
Тож клієнтоорієнтованість тут не прості слова.
Ну, і ціни… Це ще треба вміти заробляти гроші, коли всі послуги безкоштовно)))))
Єдиним мінусом вважаю відсутність власних відділень. Хоча партнери ніби нормально працюють. Банк у смартфоні. Які ж тут відділення)
До речі, А-Банк (банк-партнер) доволі активно нав’язує свої продукти, говорячи, що вони ж краще за моно, бо завжди на місці і без посередників.
Обов'язково перевіримо діалог з колегою та вживемо заходів, щоб в майбутньому надавати якісніший сервіс
Дякуємо за відгук