Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Розірвання угоди та подальшої співпраці

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Проблема решена
Аа Аа 11 декабря 2023, 17:27
Можливо комусь стане в нагоді, тому що я читаючи масу відгуків опинившись в такій ситуації шукала хоча б щось «позитивне». 8.12 Монобанк заблокував мені рахунок, я дуже довго ним не користувалась так як основним моїм банком був Приват але там в мене сталась та сама ситуація на день раніше (7.12) і питання ще не вирішене, в моно реально не розумію в чому проблема тому що ні криптою не займаюсь, ні обігу по рахунку не було, запросили перевірку даних і їм було не зрозуміле надходження в 5 тис грн, мені сказали що це нетипове надходження на карту тому потрібна перевірка, я пояснила що кошти надіслав мій хлопець, на що мене запитали «Уточніть у вас є додаткові документи, які підтверджують за що ви отримували кошти від хлопця?» доволі дивне запитання як на мене і відповіла я відповідно.
«Тобто за що, бо я його дівчина ми разом проживаємо, він скидає на продукти на квартиру, на мої якісь забаганки, як я це маю офіційно підтвердити?» і відповідь була наступна «Можете, будь ласка, надати документи про доходи вашого хлопця на розгляд?», документ я надала але його було не достатньо, потім прийшло смс «Доброго дня!
На жаль, ми не можемо продовжити ваше подальше обслуговування в нашому банку. На основі накопиченої інформації з різних джерел банк прийняв рішення про закриття вашого карткового рахунку та відмову в подальшому обслуговуванні.
З повагою, команда monobank». Не велика втрата впринцепі, але сама ситуація абсурдна якщо так буде й надалі ви залишитесь без клієнтів взагалі. 8.12 підписала в кабінеті заяву про виведення коштів на інший рахунок, 11.12 кошти отримала, доволі оперативно зважаючи на інші банки тому це мабудь єдиний плюс який я знайшла.
monobank
Ответ банка
monobankua 11 декабря 2023, 19:15
Розуміємо, що ви мали інші очікування.
Однак, інформація, що описана у відгуку, не повною мірою описує ситуацію.
На жаль, повідомити всі дані можливості немає, щоб сформувати повне розуміння того, що сталося. У такій ситуації ми порушимо банківську таємницю, що є неприпустимим.

При цьому звертаємо вашу увагу, що будь-яке зарахування на картку може потрапити під перевірку і буде потрібно надати документи, що підтверджують походження коштів. Це пов'язано зі статтею 48 Закону України «Про банки і банківську діяльність

Ми не можемо повідомити за якими саме критеріями ми відловлюємо незаконні чи непрозорі операції, оскільки це внутрішні процедури банку, отже є банківською таємницею.

Банк приймає зважене рішення щодо можливості обслуговування, аналізуючи інформацію із різних перевірених джерел.
Якщо банк змінить рішення – ми вам обов'язково повідомимо.

Комментарии - 2

+
0
Lolik1837
Lolik1837
11 декабря 2023, 18:41
#
«Не велика втрата впринцепі,»

Оно то так если бы не одно «но» — сейчас многие банки блокируя клиента и давая ему вывести деньги в другой банк, дают в тот «другой» банк плохие отзыв и информацию о клиенте .

Уже и здесь, на «Минфине», появились жалобы на то, что люди были заблокированы в Привате , вывели деньги на Абанк , но уже на следующий день деньги клиента блокируют в, А банке. Это означает одно — банки намеренно передают информацию и портят репутацию клиента .

Ну и другой вопрос — а сколько на Украине более менее серьезных банков ? Ну пальцев на двух руках хватит.
Сейчас вас турнули из Моно, это автоматом означает, что турнут из Универсала, Привата , А банка. Где ни будь в «Таске» и в его дочках все ваши действия тоже будут рассматривать под микроскопом

Так, что вы очень напрасно думаете , что блокировка и изгнание из одного банка ничем не грозит
+
+15
Аа Аа
Аа Аа
11 декабря 2023, 19:33
#
Якби банк хочаб давав правдиві відгуки то ще ок 👌🏼 але цієї логіки я не розумію чесно, вони прямо не кажуть в чому проблема, надаєш всі документи теж не так, коли просиш пояснити щось то це банківська таємниця, якщо це щось протизаконне подавайте в поліцію в суд або ще кудись, а не ось така ***.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в monobank

Валюта Покупка Продажа
USD 40.9 41.3206
EUR 44.88 45.4401
Все курсы банка

Курс валют в monobank

Валюта Покупка Продажа
USD 40.9 41.3206
EUR 44.88 45.4401
Все курсы банка
Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Отзывы о monobank 📝 / Розірвання угоди та подальшої співпраці